(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Fresco в допомогу, якраз зїв кілька червоних маків звідти😁
-
Зроби цю апку, тільки нормально 😁
-
GPTMobile (Your all in one chat assistant - Chat with multiple LLMs at once!) f-droid.org/packages/dev.chungjungsoo.gptmobile/
-
если с TS уже знаком, то наверно лучший вариант просто пилить любое апи. лучше взять уже готовый шаблон. с нуля запускать апи на джаве это как в анекдоте про ржавую пилу и час та натхнення
-
Ну геміні є
-
Чат гпт для факт чекінгу не дуже надійна штука. Краще вже гугл
-
в мене тайпскріпт 50% часу в роботі, з цим проблем нема
-
Посмотри как устроен Typescirpt и покодь на нем. Многие вещи буду и в java. это что касается базового синтаксиса
-
Візитку залишили
-
Офігіла тільки що. Дзвінок у двері, два індійці, дуже ввічливі. Пропонували купити будинок👀 сказали, що зараз якійсь закон новий про first time homebuyers, що дозволятиме купувати дорожчі будинки, тому вони будуть зростати і вони готові купувати зараз вище ринку. Плюс якщо я знаю когось хто продасть, запропонували 2000 комісії👀
-
какое апи делать то уж сам разберешься. можешь просто любой старый проект переписать с ноды на джаву
-
Я б сразу думал скам
-
Я тоже настороженно, но уже пробила - не скам. Соседи говорили, что год назад ходили хотели девелоперы купить несколько домов сразу, чтоб скворечников настроить.
-
Радше активний маркетинг. Тут хто тільки не вештається. Поки табличку не повісив постійно щось впарювали як у нас в 90ті
-
ЯКА Ж РУСНЯ ТУПА [3] (Опис стріма зі Сталкер 2)
-
Так, стосовно цього бану є ще одна теорія. Справа в тому, що вся руснява вата закликала бойкотувати Сталкера, а хто буде грати і так далі, для них автоматично прєдатель і падстілка хохлов. До того ж, там почалась внутрішня ворожнеча на почві, знову ж таки, хайпу Сталкеру і його популярності у руснявих стрімерів. Стрім відправленого на парашу Меддісона був самим популярним на твічі із всіх стрімів по Сталкеру. Якщо глянути чат з твіча, з цього самого стріму (коли він ще був), можна побачити як палає срака у тих, хто терпить і дивиться. Саме тому, з ахуєть якою великою вірогідністю, більша частина репортів була саме від русні, тобто френдлі фаєр єбєйших масштабів. От такі от справи.
-
Аааа, прикольно, не знала. Як вже чи тільки буде?
-
Правда. Там можна більший кредит на більше років тепер взяти чи щось таке
-
Я взагалі не звикла до такого втручання))
-
Може таке місце більш активне, ми завжди знаходимо щось на тихій вулиці
23 Jan 2023, 01:02
593998/639776
22 minutes ago