(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Радше активний маркетинг. Тут хто тільки не вештається. Поки табличку не повісив постійно щось впарювали як у нас в 90ті
-
ЯКА Ж РУСНЯ ТУПА [3] (Опис стріма зі Сталкер 2)
-
Так, стосовно цього бану є ще одна теорія. Справа в тому, що вся руснява вата закликала бойкотувати Сталкера, а хто буде грати і так далі, для них автоматично прєдатель і падстілка хохлов. До того ж, там почалась внутрішня ворожнеча на почві, знову ж таки, хайпу Сталкеру і його популярності у руснявих стрімерів. Стрім відправленого на парашу Меддісона був самим популярним на твічі із всіх стрімів по Сталкеру. Якщо глянути чат з твіча, з цього самого стріму (коли він ще був), можна побачити як палає срака у тих, хто терпить і дивиться. Саме тому, з ахуєть якою великою вірогідністю, більша частина репортів була саме від русні, тобто френдлі фаєр єбєйших масштабів. От такі от справи.
-
Аааа, прикольно, не знала. Як вже чи тільки буде?
-
Правда. Там можна більший кредит на більше років тепер взяти чи щось таке
-
Я взагалі не звикла до такого втручання))
-
Може таке місце більш активне, ми завжди знаходимо щось на тихій вулиці
-
Та це норм, в лютому тільки приїхав з Польщі і тут через тиждень в двері рієлторка полька 😁
-
До мене за перші півроку в Канаді зайшли: ріелтор(запрошувала на опен хаус поруч), та чаріті - юнісеф та ще хтось. А тепер тиша уже більше року😀
-
Цікаво. Бо у мене до таблички кожен тиждень хтось приходив, може і частіше
-
В будь-якому разі мені не треба продавати, а новини почитаю, цікаво що там, чи правда таке буде про нових хоумбайєрів, не слідкую.
-
Ідеально ж, коли кікнути треба то ми як круті піндоси, а коли зп платить то ми-ж-в-канаді-сорісорі-безпека-блаблабла
-
Ти знаєш, за все життя в Канаді в різних місцях до мене ніколи ніхто не заходив, один раз дівчата печиво продавали на острові
-
А якщо на 50 років то ще можна подарувати онукам моргедж на 50 річну хату )
-
І заплатити більше процентів по кредиту аніж до цього. Дуже щедро, дякую бля
-
А, нічого собі, 15 грудня, ну логічно, це вже зараз
-
www.canada.ca/en/department-finance/news/2024/09/government-announces-boldest-mortgage-reforms-in-decades-to-unlock-homeownership-for-more-canadians.html
-
чтоб без тебя вообще все по жопе пошло
-
поэтому нужно иметь уникальные знания, без которых компании не выжить.
-
Та от теж думаю все кешем заплатити після продажу хати
23 Jan 2023, 01:02
594011/642653
31 minutes ago