(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт! В Україні мав BenQ (DLP, HT-2050) не за всі гроші світу, але на той час був ок. Працює вже років 8. Користувався для перегляду кіно вдома та ігр на консолі. Лампа на диво не згоріла за цей строк. Зараз не слідкую за прожекторами - перейшов на OLED ТВ. Гарний ресурс для пошуку проекторів можу порадити: www.projectorcentral.com/
-
Щос мені підказую Володя просто не готовий мати відповідальність більше аніж коробка цукерок. Залишу при цьому, не буду переконувати в чому плюси та мінуси мати своє помешкання або жити в ренті. Якщо людина ніколи свого нічого не мала - це дуже страшно все виглядає. А ще проперті такс треба платити… уууу…
-
Чи хтось купляв у цього пана цигарки?
-
Побачу хто буде оцим користуватися то прийде забирать усе лайно голими руками
-
якщо купиш дай знати я б теж нормальним європейським тютюном затарився б
-
Вийшов з Гладіатора
-
В мене є китайське барахло якесь за 110 баксів, можу за 50 віддати потестити 😁 нічо, показує шось, але краще в темряві
-
Отаке Deal of the day: HAPPRUN Projector, Native 1080P Bluetooth Projector, Portable Outdoor Movie Projector, Full HD Mini Projector with Speaker for Home Bedroom, Compatible with Smartphone,HDMI,USB,AV,Fire Stick,PS5 a.co/d/aB8Xyde
-
У мене колись був проектор років 8 назад, то для мене прямо кіллер фіча у телека було що він не гуде вентилятором ) але можливо у сучасних проекторах також на якісь пасивні радіатори перейшли )
-
Нє)