сначала я купился на DDD и мне идея понравилась. но с каждым тейком (это уже наверно третья попытка) я все больше понимаю, что это только лишь хорошая идея. в реализации будут костыли либо отход от принципов DDD ради функций приложения.
Бо одна з золотих правил було (не знаю як зараз) - твій статус обумовлений там де ти живеш а не тим на чому їздиш або в що одягнений. Скільки понторізів живе в рентовочному бейсменті, але їздить на порше
Ми досить довго тянули з покупкою житла, бо вагалися, чи хочемо жити тут на постоянку, розглядали варіанти, ну і для нас поки найкраща опція це саме Канада-Ванкувер
Ну то я розповідала про екзеків ойленд гес, вони зазвичай звідти, літають до родин, тому напряму, без пересадки в ван. Вестджет міжнародний знов з Калгарі зручно, якщо до Європи. Ванкуверський часто робить посадку в Калгарі
Україна отримала обіцяну систему ППО NASAMS від Канади, – міністр оборони Біллі Блер.
Він зазначив, що деталі поставки залишаються засекреченими з міркувань операційної безпеки. Про намір передати ЗРК Канада оголосила у січні 2023.
Кожен шукає та знаходить своє. Аби людині було комфортно з його вибором. Мені зараз сподобалось Ніагара регіон, де все наче поруч і людей не так багато