(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Бо одна з золотих правил було (не знаю як зараз) - твій статус обумовлений там де ти живеш а не тим на чому їздиш або в що одягнений. Скільки понторізів живе в рентовочному бейсменті, але їздить на порше
-
Труймясто, як сказали б поляки
-
Їм природа, хайки, в них родина, там є інфра і ціни хороші
-
Кутні комокс та камберленд
-
Так, я розумію, просто розповідаю, чому вони обирають це місце
-
Це в комоксі?
-
А коли ти собі робиш тули, хоча прогарммін це один зі скилів - чи можна це вважати DDD в оно лице?
-
Ми досить довго тянули з покупкою житла, бо вагалися, чи хочемо жити тут на постоянку, розглядали варіанти, ну і для нас поки найкраща опція це саме Канада-Ванкувер
-
О це круто, якщо є рейс в Калгарі
-
Перша ознака цивілізації))
-
Мене поки що страшить, занадто вже найгірше між сша і європою
-
Ну то я розповідала про екзеків ойленд гес, вони зазвичай звідти, літають до родин, тому напряму, без пересадки в ван. Вестджет міжнародний знов з Калгарі зручно, якщо до Європи. Ванкуверський часто робить посадку в Калгарі
-
Я хочу сказати не найгірший варіант ;)
-
Не проблема -Дилема, хочецця нічо не робить і отримувати своїх 200к
-
В Альберті бо батьки були іммігрантами і там дешевше? (+їх не шкода)
-
Україна отримала обіцяну систему ППО NASAMS від Канади, – міністр оборони Біллі Блер. Він зазначив, що деталі поставки залишаються засекреченими з міркувань операційної безпеки. Про намір передати ЗРК Канада оголосила у січні 2023.
-
Кожен шукає та знаходить своє. Аби людині було комфортно з його вибором. Мені зараз сподобалось Ніагара регіон, де все наче поруч і людей не так багато
-
Телеграмм очень строг к тем кто пишет в личку без приглашения 2-3 репорта и можно получить бан надолго
-
Ми отак рік пожили, як в раю. Проте - школи, діти, і хотілося більше цивілізації. Але яка ж ностальгія бере, одразу хочеться повернутись, треба нагадувати собі, чого ми не там) у мене так і з Європою😀
-
Саме так. Треба для себе прислухатися, пожити в різних місцях, розглянути різні варіанти. Життя одне, треба жити де хочеш
23 Jan 2023, 01:02
594443/633570
26 minutes ago