(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А сорі, люди самі собі тіктока ставлять)))
-
Вже би китайські додали, фіга там )
-
В мене теж робочий, просто чогось якось воно вже колеги вже в thanksgiving mode
-
Нє, вони разок то зробили, я два тижні їм мізки їв що ніхто так не робе. Тому що ризик. Тепер не роблять:)
-
А якісь може санкції там введуть? Бо це ж тупо злив своїх метрик ворогу
-
Про якого всі мріяли, а він так і не зявився
-
Ставив собі колись ту качку - посидів на ній пару тижнів - не зайшло
-
Пятого, того самого
-
Що за екосія, перший раз бачу?:) це аналог 4 провайдерів у селі?:)
-
On September 6, 2023, the European Commission announced that Google has been designated as a gatekeeper under the Digital Markets Act (DMA), a new piece of legislation designed to harmonize platform regulation across the EU and ensure fair and open digital markets. Beginning in March 2024, Google will make the following changes to comply with its DMA obligations requiring it to show choice screens: (i) introduce a new browser choice screen during initial device setup in addition to a search choice screen on Android smartphones and tablets; and (ii) show a search choice screen on Chrome on non-Android platforms. An illustrative version of the choice screen follows. Providers may vary by country.
-
Мейл ру агент )))
-
То браузер
-
Ну хоть не амиго. Чи то браузер был
-
І на iOS теж той яндекс :(
-
iPhone
-
Я не знаю, але в мене теж питання, де додаткові мапи на третіх героїв взяти, якщо в стім грати
-
Сервери зроблені без використання ГМО
-
Ніхера він не дає, останній раз налаштовував систему у січні цього року в Румунії.
-
Доречі можливо в когось відкриється вакансія для Андроїд девелопера. 5 років досвіду, знаходжусь в Торонто, але працюю ремоут на Європу. Буду вдячний за любу інфу
-
Популярна тема у маркетологів останнім часом - органік серч енжин.
23 Jan 2023, 01:02
594481/633570
41 minutes ago