(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мердж? Как?
-
В итоге создал нормальный аккаунт и сделал мердж
-
Я боролся вроде поменял (как мне казалось) а потом увидел опять русские месяца у себя в профілю
-
we have openings for Java Developer role on HST - это контракт имеется ввиду?
-
Головне вибирати нормального терапевта, а то хтось диплом собі купе, і терапевтить. Мені так одна розровідала, що "ой, ну вам програмістам все легко" перед релокейтом
-
Думаю потестить skip express lane, за 25мин должны гросери привезти, и там еще появились Rosen's cinnamon buns. Кто то пользовался?
-
Самый долгий перевод был с тд в сибс или рбс, минут 5
-
кто-то давным давно скидывал линку, как поменять дефолтный язык в линкедине если кто найдет, буду благодарен)
-
www.canada.ca/en/department-finance/programs/financial-sector-policy/ukraine-sovereignty-bond.html
-
Так, вони хороші для розуміння з чим взагалі будеш працювати у майбутньому та чи підходить воно тобі
-
На Coursera гарні курси
-
CIBC GIS з TFSA пропонують на рік чи більше, нормальний %. Коли я відкривала, було 4,25%, зараз мабуть більше. Все по телефону зробили, так як я вже була клієнткою банку
-
можливо автопостинг в інст чи ютуб ще дороблять
-
я так розумію потрібно буде інвестиційний рахунок в банку відкривати, хтось має досвід з cibc?
-
ок перепрошую, ніде про постинг не пишуть. Мабуть, тільки делівері туди де є їх сдк, тобто моб апки, сайти, цмс
-
Canadians interested in purchasing this bond should contact their investment advisor or financial institution starting today and until November 29, 2022.
-
в том числе
-
ясно, хз, мне кажется соц сети за тем и делали что бы потом в магаз превратить их
-
ну ты сказал везде постить
-
яку контролює клієнт
23 Jan 2023, 01:02
59455/645056
6 minutes ago