(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так як в кінці ти написав, в те шо забрав можна грати при активній підписці
-
Так якщо "забрав", то вони у тебе на завжди лишаються? Тобто кожен місяць йде новий список ігор і ти можеш їх накопичувати і потім вже без піжписки грати по бажанню? Типу як Епіки роздають нашару ігри 🤔 Бо я думав, що ігри по підписці доступні тільки поки є підписка
-
В мене ще 2 дітей і дружина ігроман
-
Класна гра
-
Ще є купа фрішних типу fortnight Roblox і ще штук 10 але нічого цікавого для мене
-
Канеш
-
Логіка вірна, середню візьми, фішки найдорожчої мвлоюзабельні
-
Мабуть вона спеціальна для демо потужності геймпада бо там і гіроскоп і мікрофон
-
Так, гра демка для можливостей геймпада, нещодавно вийшло умовно друга частина, повноцінна офігенна
-
Так. Ф2п є різний, наприклад фортнайт мультиплеер доступний без підписки, а всякі колда і батла тільки з підпискою. Для дитини залежить від дитини, мій грає в лего ігри зараз, вони сінглові, по скидкам по 100-200грн коштують, в мої деякі ігри грає теж, і сінглві і мульти. На коробці хз шо там.
-
То це 4 гри буде 4*80=320 Це можна підписку преміум найдорожчу рік чи 1,5 року сплатити
-
То я собі думаю що нам на сімью треба підписку заплатити і кожен по 1 грі собі знайде в каталозі це вже 3 місяці окупиться сходу бо 1 гра 60 баксів а то й 80
-
А як ти кажеш може так стати я що каталог ігр урізають для родів і новачкам тільки доступно то треба як то кажуть взяти в бібліотеку поки дають
-
Його і в преіумі нема
-
Жінка побачила вже собі god of war ragnarok з поміткою преміум типу цього не буде доступно в extra