(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
наші змі як зажди Гугл транслейт і на головну сторінку. Бо ж переможенька щей від вестернів
-
Ну було чи то 200 чи то 400 коли зігнали росіян дивитись привітання владіміра владіміроаіча з новим годом
-
І нічого в штабі 500 солдатам робити
-
Да да, и многие другие, это советы из серии: -«Помогите! Я тону!» -«Уважаемый утопающий, вам необходимо делать маховые движения руками и синхронизировать их с ногами, берег не далеко, мы верим - у Вас получится!»
-
Армії не вистачає людей щоб обличчям кинджали і орешнікі відбивати
-
Саліван - вам треба провести мобілізацію
-
Разве что-то новое?
-
Бюрократы нашли повод
-
в кого ще були «сімпатії» до борців за «свободу» t.me/MiddleEastBuka/4469
-
Шлях до нато
-
А там мости наведені і двері відкриті і дороги прокладені
-
Президент Зеленський заявив, що Путін поставив завдання російському військовому командуванню витіснити Сили оборони з території Курської області РФ до 20 січня 2025 року. Саме у цю дату відбудеться інавгурація Трампа.
-
Відстрочки від мобілізації, надані до 1 грудня, тобто до запровадження нових критеріїв бронювання, втратять чинність 28 лютого 2025 року. Про це йдеться в новій постанові Кабміну. Після цього терміну відстрочки будуть анульовані. Мінекономіки має надіслати рішення про анулювання відстрочки органам державної влади, а також Мінцифрі та Міноборони.
-
З підключенням
-
А мені "щенок блт"
-
40 гривен один доллар usd
-
вспомнился ждун :)
-
youtu.be/e2GK1KnSano
-
Лечу в домінікану. травел агент каже що з канади не більше літра алкоголю можно вивозити. Але я бачу ніде такого. Є якісь рестрікшени? В ідеалі взяти 3-4л пива на двох
-
Та то змі ви шлакові обираєте, читайте УП
23 Jan 2023, 01:02
595045/634623
12 minutes ago