(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Але я б доктора хауса поставив #1 а лост на #2
-
2 фан факти: 1# Єдиний випадок коли я серію серіалу подивився більше 1 разу, це перші серії 6 сезона хауса, коли він в психлікарню попав #2 Єдиний випадок коли я годин на 18 підряд залип у серіал, це був другий сезон супернатуралів
-
В Doctrine робили це через proxy object, який в принципі і є декоратором, але для випадку коли у самої мові програмування немає декораторів
-
Вже тижні два як картку маю але не вдаеться увійти в додаток. Картку вставляв в атм, вводив пін з конверту (тобто зареєструвався), але в додаток ніяк не пускає
-
В Tangerine треба канадське ID
-
Відмовили мені
-
Ви зареєстрували картку, коли отримали її?
-
Ну це очевидно, а ви не маєте канадских документів? В інших нео банках ви на укр документи реєструвались?
-
Це дуже дивно, я входив в аппку без атм🤷♂
-
Пробував. Неодноразово. Пише щось типу не вірні дані
-
І досі роблять Це трохи інше, проксі паттерн в основному якраз застосовується для того, щоб забезпечити transparent lazy loading без того шоб чіпляти оригінальні об'єкти Але схоже Annotations (php < 8) та attributes (php >=8) - це спосіб додавання метадати до класів, методів, проперті, які accessible at runtime
-
В інших по укр паспорту
-
Тобто за 300 дадуть зверху 500?
-
В саппорт не пробували телефонувати?
-
Ні. 500 дадуть, якщо будеш 3 місяці отримувати direct deposit (зп та подібні виплати) більше 100 каксів на свій рахунок. Це у багатьох банків є. Хочуть, щоб ти свою зп до них перевів. Якщо наприклад через діл виплати, то можна одразу в кілька банків розкидувати😉
-
ТОРОНТО - Програми вищої освіти для з оплатою по domestic tuition (до -50% знижки) від TSoM 👉 є програми навчання в напрямках Tech (Data Analitycs, Cybersecurity) Бкзкоштовний вебінар: www.eventbrite.com/e/1072890938679
-
Наскільки я знаю, то ні. Хоча х деякими банками типу PC financial таке прокатувало
-
А є спосіб кидати самому сотку туди і шоб він думав шо це дайрект депозит?
-
ВАНКУВЕР - Програми вищої освіти для з оплатою по domestic tuition (до -50% знижки) від CCTB (Ванкувер) 👉 навчання в напрямках Tech, Business, Hospitality & Tourism Бкзкоштовний вебінар українською мовою: www.eventbrite.com/e/1072824760739
-
Жаль, 500 виглядає гарно
23 Jan 2023, 01:02
595140/634461
about 6 hours ago