(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Super spoiler alert Я давно дивився, але якщо знав, то мабуть зробив так, шоб все відбулось саме так. Він же там в замкненій часовій петлі, сам собі і батько і мати
-
Лікарня якась
-
Шо таке джювіш хоспітал? 🤔
-
То квебек, то не канада 😃
-
🇵🇸 Пропалестинський протест ультралівих у Монреалі переріс у заворушення — учасники акції розбивали вікна, підпалювали автівки та нападали на поліцейських. Підписатись на iPress
-
Гей, хто там з Канади. Що це за жесть у вас?
-
Ну це взагалі жесть, якісь дебіли з іншої країни під своїм прапором влаштовують погроми
-
Угу
-
Типу як Каталонія
-
Та не прям шоб жарт, вони хочуть відділитись від канади, в них частково окремі закони від іншої канади
-
Це якийсь жарт для місцевих?
-
У нас були протести, але ніхто не влаштовував погроми і вони швидко закінчилися.
-
Приблизно такі самі хворі, як і у вас😭🤷🏼♀️ тільки в меншій кількості (проте, мені здається, в Квебеку мають бути в більшій концентрації статистично, можу помилятися)
-
Студенти дралися декілька годин😝💪
-
Наприклад ось це⬆️
-
www.thetimes.com/world/us-world/article/ucla-protests-latest-news-palestine-us-university-campus-students-92qh79l3g?utm_source=chatgpt.com®ion=global
-
А, ти маєш на увазі, що у вас їх більше бʼють чи що саме
-
Коли преподи універа робили якусь дічь
-
Яка жесть? Протести і те що типу студенти з викладачами за палестинці вписувалися? Як це можна назвати жестю в порівнянні з тим що вище
-
І були історіі
23 Jan 2023, 01:02
595200/638466
33 minutes ago