(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Блогер та кандидат хімічних наук Гліб Репіч, який в ефірі ТБ попереджав про жахливі наслідки ядерного удару по Києву, повідомив, що після ефіру була розмова з СБУ, бо такими діями налякав велику кількість людей. Тому він записав блог із вибаченнями та заявив, що нікого не хотів лякати своїми прогнозами. При цьому Репіч повідомив, що свій коментар він надав на запит київського телеканалу, який поставив це в ефір. Приєднатися | WARSHAL ✙
-
А дітям як продляти стаді перміти? То на формі фони хочуть якісь letter of acceptance або Provincial attestation letter. І далі, взаховуючи відʼємні відповіді щодо визезгаданних листів, отримую відповідь типу "Based on your answers, it appears that you are not eligible to apply for a study permit at this time."
-
НАЙМ НА НАЙМ!! Тип зайнятості: Повна/Повна зайнятість Посада доступна *АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОМІЧНИК. *ВВЕДЕННЯ ДАНИХ. *ПРЕДСТАВНИК СЛУЖБИ КЛІЄНТІВ. Зарплата: $30/35 на годину/тиждень ($700) Гнучкий графік роботи Вимоги: базові навички друку та вміння слідувати інструкціям Дні: з понеділка по п'ятницю Доступно для пенсіонерів-студентів і матерів, які залишаються вдома. Будь ласка, надішліть пряме повідомлення, якщо ви зацікавлені
-
Так, Letter of Acceptance вимагають. Я спочатку засабмітила без нього, типу для CUAET не треба. Але мені потім прийшов ріквест надати ці форми протягом тижня, і мені довелося згадувати всі ці оверполайт написання листів, що будь ласка, надайте мені ці форми дуже терміново. Писала в школи і School Board. Тому краще все ж таки їх брати і сабмітити одразу