(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
«Великие песни» 🤣
-
НАЙМ НА НАЙМ!! Тип зайнятості: Повна/Повна зайнятість Посада доступна *АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОМІЧНИК. *ВВЕДЕННЯ ДАНИХ. *ПРЕДСТАВНИК СЛУЖБИ КЛІЄНТІВ. Зарплата: $30/35 на годину/тиждень ($700) Гнучкий графік роботи Вимоги: базові навички друку та вміння слідувати інструкціям Дні: з понеділка по п'ятницю Доступно для пенсіонерів-студентів і матерів, які залишаються вдома. Будь ласка, надішліть пряме повідомлення, якщо ви зацікавлені
-
Так, Letter of Acceptance вимагають. Я спочатку засабмітила без нього, типу для CUAET не треба. Але мені потім прийшов ріквест надати ці форми протягом тижня, і мені довелося згадувати всі ці оверполайт написання листів, що будь ласка, надайте мені ці форми дуже терміново. Писала в школи і School Board. Тому краще все ж таки їх брати і сабмітити одразу
-
А що, в сталкер є озвучка російською?!👀
-
Якщо щось пропало з акаунту, подивись, чи є в тебе початі і незасабмічені аплікейшени. Видали всі, має знову з'явитися
-
Stalker2.com
-
Лінка на стім?
-
Зайшла на офіційний сайт
-
Є ру субтитри, я хз чи він доступний в ру регіоні, але русня ж все одно купує через інші країни в стімі + гог + торренти
-
Чи їм не продають та вони піратять
-
Тобто є рос субтитри та продають росіянам?
-
🤦♂️Росісяни почали додавати російську озвучку в S.T.A.L.K.E.R. 2 через ШІ Сподіваємось, GSC теж не підкачали й додали якийсь сюрприз у піратську версію.
-
Офіційно тільки субтитри. Але вони вже додали озвучку зроблену ШІ, вийшло досить непогано
-
Так, купити саме на ньому не можу, йду далі, і там типу не можна обмежити росіян у покупці, ти це маєш на увазі?
-
Тоді я, мабуть, не зрозуміла питання. Я бачу офіційний сайт гри та в ньому є російська версія🤷🏼♀️
-
Це ж скрін з того ж місця. Я у тебе питав куди лінка веде - а веде вона на відповідні магазини, де можна придбати. На сайті ст2.ком ти не можеш купити, це лендінг типу😉
-
Якось як крінжово по російському меню ходити😝
-
Чому? Ось в мене відкривається, чи там якщо російська то просто гроші знімуть та не продадуть?)
-
Купити можна тут тільки
-
Щось я не зовсім розумію. Ми все ще проти торгівлі з росіянами чи ні. Ми тут бренди вишукуємо які все ще на кацапському ринку, то вже неактуальне чи що
23 Jan 2023, 01:02
595670/635170
less than a minute ago