(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Доречі про звільнення. Продавав тут недавно машину. Вона була старенька і з великим пробігом. Ціну поставив по низу щоб швидше забрали. Написав чувак, каже в мене бюджет 3000. Я такий - ну ок, давай зустрінемося. Він мене просить підїхати поряд за пару миль. Я дивлюся на адресу а це кампус Майкрософта. Ну мені стало цікаво, підїжджаю. Виходить індус. Каже що працював раніше ІТшником в Майкрософті. А потім звільнили. Зараз він діджей. Але жаліється що весілля мало гуляють і в нього мало роботи.
-
-
-
Пора покупать VOO?
-
Ти тільки приїхав в Канаду, хз про рівень заощаджень і тд, а чувак вже працював на Майкрософті, хз скільки звісно, але якщо навіть мінімум 6 міс. То вже мав би мати авто. Ну і я зробив асампшн що мова про Канаду. Тут авто дорожчі і 3000 кад - я навіть не знаю чи тут щось їздить за такі гроші
-
Так, потенційно більш дорогі товари зможуть конкурувати за рахунок штучних стримувань. Це зараз єдине, що втримує американський автопром від повного колапсу. Але я кажу про масовий ринок дешевого лайна, якого замінити не вийде ніяким чином. Подивись на асортимент більшості недорогих магазинів, 90% товарів зроблені в Китаї. Це нереально перевести на домашнє виробництво не збільшивши вартість в рази. Трамп хоче піти по шляху свого улюбленця путлера з його імпортозаміщенням. Подивимось, як це йому вдасться 😘
-
Скільки це в юсд?
-
Ну я в канаді купляв за 4.6к кад будучи сіньер фронтом