(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Гайз, хто в Торонто. У вас там справді сьогодні сильний шторм був? А то мені вчитель інглішу написав, що у нього нема світла і інету, намагаюсь зрозуміти, на**бує він мене чи ні)
-
с ID думаю ничего, я SIN отправил, но без имени, а просто циферки вроде ничего не значат
-
Нє, там не страх, там відчуття, що він же сам має з цим впоратись. Психологія- то лженаука, тут взагалі нема сенсу говорити. Я-то собі "в домик" залізла і сплю, але я себе знаю і фарму трохи юзала.
-
Что теоретически можно сделать с твоим айди?
-
Даже сайт на удивление сделан не по канадски
-
Вроде мне их порекомендовали на реддите, отзывы ок
-
А ще вони не кусаються
-
Ну то скажіть що навпаки мужики мають сміливість до терапевта піти
-
У меня оно на 2 болтах с 2 сторон, должно выдержать. Но риск наверное не стоит, ага.
-
Ну -1 - то фігня, я з -3,5 -2,75 з астигматикою виправляла, в мене ще росла різниця очей і астигматика заважала. Подруга -5,5 скоригувала спокійно
-
меня так чуть не заскамили, отправил им все данные, а имя свое забыл указать. Когда начал писать письмо с извинениями что прислал всё без имени, то тогда до меня дошло что риелтом был скамером. Так что хз, сейчас очень стремаюсь
-
Вирве слот
-
і ще продаються спеціальні пакети які обростають піною все в корпусі, так що потім нічого не рухається
-
Хм, в чем ризон? 🤔
-
Головне гпу витягни окремо
-
Ще ж загнати :( бо він же мужики, мужики не жаліються
-
найс!!! Мрія тепер зробити, в мене -1
-
Оставил заявку, попросили выслать шоб продолжить общение
-
Насколько ок отсылать риелторам фото своего айди?
-
Ну за 10 років не зіпсувались :) але в мене одне око з астигматикою, тільки 0.9 бачила після корекції. Після виходу в декрет, коли меньше компа зір став 100%
23 Jan 2023, 01:02
59600/646044
about 4 hours ago