(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
хотя упрощенные условия какието типа год два пожил, есть какаято работа и на пр было бы неплохо
-
Людина яка всю війну просиділа в Україні. Поїде без мови жити 2-3 роки нелегалом без можливості виїхати з Іспанії? хз, складно у це повірити
-
Але то ще не скоро, бо рашка вірить що переможе - в них дофіга м'яса яке гарно помирає. Тому Європа вже готується до війни. Хіба буде якесь дуже коротке перемир'я -і влада по максимуму буде повертати мобресурс
-
Ти шо, українці це ж сверх нація
-
The designation of Syrians as prima facie refugees meant that the applicant did not have to prove their refugee status. Immigration officers started with the assumption that the applicant met the refugee requirements unless proven otherwise
-
40 тысяч карл
-
Десь читав новини, що наче будуть давати ПР українців чиї родичі загинули у літаку що збив Іран, які на той момент мали ворк перміт в Канаді
-
это тоже для получения PR www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/refugees/economic-mobility-pathways-pilot.html
-
А лінки нема
-
Ну я про те що скрін в мене в телефоні є
-
сорі що не трекаю всі твої повідомлення і не зберігаю їх
-
Це здается про афган було
-
Бо я це скидав пару тижнів назад сюди
-
What were some of the key lessons learned from the Syrian refugee resettlement initiative? Не нанимай на это дело идиотов (с) Они потом уже поняли какой это был трындец похоже. И теперь уже был готовый план, что делать с новой кучей иммигрантов. успешно провели постмортем.
-
дай якийсь контекст. ти просто 2 слова на скріні підкреслив з яких нічого не зрозуміло.
-
Канада не знала про масштабы изначально. Но власти Украины (наша власть это власти Канады на данный момент, учитывая чат) возможно помешали выдать PR на упрощенке.
-
значить ви праві виходить або наша влада постаралась щоб ми не отримали його або діаспора не дотиснула або канада злякалась цифри в 300к
-
Виправся
-
Ось наприклад
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/refugees/afghanistan/special-measures/how-humanitarian-program.html
23 Jan 2023, 01:02
596122/644625
13 minutes ago