(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Сьогодні була цікава ситуація на роботі є список тасків, один з них потребує інтегрувати написаний раніше функціонал в нову фічу що я роблю. CTO каже ну цю таску робитимеш звертайся до колеги x котра функціонал той робила і зна як він влаштований. Я звернувся сьогодні а вона каже ну типу пошук по файлах проекту самий надійний спосіб знайти приклад як це інтегрувати і що потрібно зробити. В кінці дня рапортую що типу я ще роблю таску цю бо багато що треба врахувати розібратися і протестити що все ок, в мене питають а чого ж ти не звернувся до тієї колеги. Питання як правильно відповісти що типу вона послала мене шукати пошуком по файлах ))
-
Чому ні? Купа вакансій з релевантними вимогами і навіть нижче. Після подачі реджект наступного дня або ігнор. А при тому вакансія постійно оновлюється. І це не maang
-
Насправді ні, я ще до цього моменту не дійшов. Але читав що це іноземний легіон. Що впринципі логічно і реально. Крім того в Україін є чорні люди. Деякі он навіть українською розмовляють. А от Нетфлікс чи дісней тулить чорних і гомосексуалістів туди куди вони взагалі не туляться і де їхні особливості нічого не дають сюжету