(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ви хочете мені доводити протилежну точку зору чи просто питаєте? Якщо відповісти на ваше питання, звичайно ж ні, але його думка є медіаною цього прошарку суспільства. Я втратив деяких час, щоб пояснити йому, що він трохи передивився рос пропаганди. І інші моменти.
-
Ніхєра неясно, що це за люди
-
Не мене, а тих хто писав текст
-
Так я і питаю
-
Не знаю, можеш запитати, мені зрозуміло українською
-
Нагадало
-
Можно простіше? дні народження, філі лягушки
-
Корейці теж куколди 😒 www.reuters.com/world/south-koreans-remain-opposed-sending-arms-ukraine-2024-11-27/
-
Кадирівці то рашка, а це наші
-
Він питав: Чому українці з Європи їздять в Україну? Чому українці не живуть на заході України? Чому на відео у інстаграм люди в Україні ходять у кафе? Вот у Газі справжня війна, у вас вона походу тільки у інтернеті. Вас захід використав свої цілях, коли при совках вони були одним народом. І цьому палестинцю було десь 30 років. Там насрано у голові.
-
А кому) нам с тобою мабуть не хоче надіслати😭
-
Виходить що так. Я думала тікток це кадирівці🤔
-
Я не чула, щоб про наших так казали. У нас були барбершопні, ще був батальйон Закарпаття, то мабуть це перші
-
Зрада?
-
Цей канал Сходка, ти на нього підписана?
-
А чого його не кенселять?
-
А, ну саме словосполучення мабуть ні, це вже я назвав. Я просто в цих сортах не дуже розбираюся, для мене що вовки, що не вовки, якщо вони чистенькі в інсту і на ютубчик відоси клепають про своє красиве життя на фоні постійних сборів, то для мене все одно, хто вони. Я вважаю, що зараз це недоречно виглядає і демотивує як військових так і усіх інших 🤷♂
-
А все, бачу коменти інсті
-
Доброе ванкуверское
-
Ванкувер проснулся?
23 Jan 2023, 01:02
596754/644676
4 minutes ago