(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та хз, протобаф стає +- розповсюдженим
-
а я думав, що то морозилка і у мене таке питання не виникало
-
Так тут питання вже в іншому. Вже кажуть, що всі ті студенти не поїдуть добровільно додому, а будуть подавати на біженство. І по толерантним місцевим законам, не можна просто відмовити без слухання справи в суді, які і так перевантажені. Відповідно буде беклог на роки. А питання в тому, що влада буде робити з тими, хто очікує на слухання його справи? Селити в готелі і давати гроші на їжу чи просто давати WP і хай йдуть працювати і платити податки? Виглядає так, що без системних змін нічого хорошого не буде.
-
Steam deck LCD по хорошій знижці store.steampowered.com/steamdeck/
-
Ага
-
Ну і пасту не китайський хлам, а хоча б arctic mx4, а ще краще thermal grizzly kryonaut
-
Intel xtu Може зробити, а може й не зробити Але паста - то перше діло, і як на на десктопі "а от зараз я ляпну плямку на глаз" краще не робити) 90-95 це нормальні темпи під високим навантаженням для ноутбучних інтелів, 97 трохи багацько, треба дивитись чи є thermal throttling, скоріше є
-
Кукусі, на правах модератора пошарю власну групу 🤣 Створили з дівчинкою чат про парфуми! Додавайтесь кому цікаво. Локація монреаль і хочемо час від часу зустрічатися і обнюхувати одна одну, але усі любителі парфумів вітаються t.me/+g5ln68G0Au45N2My
-
Тільки про парфумчики) але для помідорів є окремий чат
-
Це приємно 😽
-
Та госпіталізація це все хуйово, це пережиток совка