(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Яка різниця, якщо це все одно ніяк не вплине на висновок, будь які провали компенсуються з часом при інвестиціях в щось типу s&p
-
Тисячі айтішників нічого не роблять на роботі — дослідження Стенфорда Вчені Стенфордського університету проаналізували дані понад 50 000 інженерів із сотень компаній і дійшли вражаючих висновків: • 9,5% програмістів абсолютно нічого не роблять. • 42% змінюють лише одну стрічку коду на місяць, пишуть кілька листів і проводять кілька зустрічей, отримуючи високу зарплату. • Загальні втрати від таких «привидів» на робочих місцях сягають $11 млрд.
-
Вітаю. Зʼявився замовник з Європи, хотів би налагодити офіційно фінансові розрахунки. Розумію що потрібно відкрити місцевий self employed. Чи ж у когось досвід та можливість зіслати на інструкцію як це все правильно зробити в Альберті. Задача виставляти інвойси і офіційно отримувати оплату від замовника на канадський рахунок та зареєструвати себе офіційно. Заздалегідь дякую за інформацію.
-
А потім дивуються коли работодавець намагається з цим боротися методом переходу з remote на роботу в офісі кожен день або гібрид
-
послухав би, теж цікаво
-
Одна стрічка коду, пару листів і зустрічей це звичайно жесть. Мені здається, що 50 000 британців недостатньо, щоб відобразити всю професію, особливо в North America
-
Я думаю там питання звідки доступ до данних у гарварда, а не технічну складність аналізу
-
Давайте уявімо, є time series of user activity, network activity - таких наборів 50000 всього лише, ну а потім, до прикладу Apache Spark
-
Це не такий вже і великий набір даних
-
Якщо ви думаєте що це нереально, то я мушу вас засмутити
-
Мовчки