(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Коли вже мав сформовану думку то ті вже діди не любили спорити зі мною ,😁
-
Та хз, малим був слухав це все тільки, 90ті. Просто запам'ятав ці емоції. такий собі соціалізм в головах. Причому що вони там і працювали
-
Я тобі так скажу, я теж не бачив багів до інституту і в ньому. А ось після таке враження що вже все, здулися, дедлайни сраку палили і фіг вони там норм потестили. При чому такі очевидні речі, що капець. Трохи бісе :)
-
Я гадаю що народжені скажімо після 2000 а особливо після 2010 вже такою лажею не страждатимуть
-
Ну оце буває таке, коли з дуже ніщети трохи вирвався і хочеться мажорнути, ну та й таке
-
Знаю таких - купили джипи щоб побДьше і подорожче а зимою на літній резині катались 😁🤯
-
Тільки яйця в місто возити продавати
-
Ну селу ж без фермера просто пізда
-
Ну а якщо на застіллі сказати що той фермер вам роботу дає, то шо відповідають?
-
Ага бачив
-
Альберта)
-
О нещодавно вашингтон розсекретив документи з фактами що русня віктора андрійовича траванула
-
Тільки не кажи що ти десь в саскачевані чи манітобі 🥹
-
Оо пам'ятаю як розказували що Ющенко вкрав бабла і побудував собі пасіку 😁. Я трохи кошторис розбив - то пояснив що ви або говоріть про якісь більші приклади або не пиздіть. Бо якщо вкрав тільки на пасіку то в принципі він вкрав менше ніж умовний голова сільради на якихось каміннях і щебню з річки
-
Я на літній)))
-
Ну але він очевидно нічого про злочини нацистів не знав, а комуністам на слово ніколи не вірив
-
І він з тих пір так люто ненавидів комуністів що навіть про нацистів тільки хороше розповідав
-
Моєму діду було 3 роки коли його батька вбили, ну ))
-
Може 33
-
То щось не в'яжеться, як він міг стати батьком в 3 роки.
23 Jan 2023, 01:02
597601/642086
3 minutes ago