(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ага бачив
-
Альберта)
-
О нещодавно вашингтон розсекретив документи з фактами що русня віктора андрійовича траванула
-
Тільки не кажи що ти десь в саскачевані чи манітобі 🥹
-
Оо пам'ятаю як розказували що Ющенко вкрав бабла і побудував собі пасіку 😁. Я трохи кошторис розбив - то пояснив що ви або говоріть про якісь більші приклади або не пиздіть. Бо якщо вкрав тільки на пасіку то в принципі він вкрав менше ніж умовний голова сільради на якихось каміннях і щебню з річки
-
Я на літній)))
-
Ну але він очевидно нічого про злочини нацистів не знав, а комуністам на слово ніколи не вірив
-
І він з тих пір так люто ненавидів комуністів що навіть про нацистів тільки хороше розповідав
-
Моєму діду було 3 роки коли його батька вбили, ну ))
-
Може 33
-
То щось не в'яжеться, як він міг стати батьком в 3 роки.
-
Дід до речі народився осінню 33 року. Я в ахуї як так вийшло
-
Батька мого діда нквд вбили коли йому були 3 роки
-
youtu.be/6Y6-oOXuUtU Кайф, мені алік вже купони за пізню доставку виписав ❤️
-
В мене якось менше в родині таких штук. Село якось обійшло. Хоча теж недавно дізнався що одну з сестер прабабусі вбив нквдист по п'яні. А ну і дідуся в 80 просто браконьєри якісь мажорні партійні побили до смерті. В дружини там з тернопільської області всіх в Сибір вивезли, а інших родичів то по факту до 50 років з 11 братів і сестер лишилось 3. Хтось просто пропав, когось вбили. Тому та совок це пиздець зло було.
-
Тупо кріпацтво, десь аж до 70х років село без паспортів сиділо
-
Але в селі ж паспортів не було то не було такої проблеми
-
Комуністи потім ще відмітки в документах робили тим хто жив в окупації і це потім труїло їм життя
-
Казали що нацисти нічого не грабували так, могли платити за їду ітд. Комуністи просто без розбору всіх вважали зрадниками
-
Класична історія - комуністи відступали, всіх пограбували, потім німці щось там роздавали щоб люди з голоду не померли, далі знов комуністи наступали і знов всіх пограбували
23 Jan 2023, 01:02
597610/642327
4 minutes ago