(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так було завжди це не покоління залежить а від вікових особливостей
-
Одна інвалідність це було 15к баксів ще восени, скільки зараз я хз. Тому такі тачки в Україні під час війни мене не дивують. Я бачив на власні очі як катались нові джипи по Києву влітку 23го, один у мене мід домом стояв. Авто за 50+к баксів, типу "для фронту", тоді всілякі партнери ще їх давали нові в тому числі. До фронту вони не доїзжали, звісно 😘
-
Іноді це може налаштувати звичайний дев, якщо має знання. Все ж буде краще ніж ексель і ручками копіювати
-
QA напевно не може нічого змінити. А дев може ініціювати написати CI/CD пайплайн
-
Я деякі речі сама пропоную зробити. Моя мотивація була - воно мене просто бісило. Прийшла на проект, у них CI/CD пайплайн завжди фейлиться і всім до сраки. Все одно мерджать в мейн бранчу і релізять. Альо, так же можна і прод ізі поламати. Поки була на випробувальному і онбордилась, спитала менеджера, чи я можу піти то пофіксити поки онборджусь. Він такий ок, дав мені на то час, я все переписала, тепер працює. І хєр хто тепер змерджить бранчу з зафейленим пайплайном))) На початку цього року коли треба було встановити перфоманс цілі на рік. Я кажу, давайте auth flow перепишу, бо бісить капець у нас там купа багів. Менеджер погодив. Я написала епік, документацію, юзер сторіс, естімейти. І мені дали на то пару спринтів. В результаті переписала те спагетті шо було, перфоманс аппки покращився, кілька багів пофіксилось. Написала собі в селф-евалюейшн яка я молодець😁 Короче, мій повний в тому щоб прийти до менеджера не з критикою, що все погано, а з пропозицією "давайте я зроблю". І на це скоріше за все дадуть робочий час
-
Враховуючи, що за десятиліття існування і розробки продукту жоден дев не ініціював це, то хіба що з часом прийде хтось новий і побачить в цьому необхідність
-
А що хотілося б бачити нового/іншого?
-
Вот я тільки «за» такий підхід, але в цьому випадку не ок тільки мені, але я це сама зробити не зможу. І виходить, що я шукаю роботу для когось іншого😄і відчуваю, що ніхто не хоче цим займатись) а я не хочу оте все копіпастити)
-
стартап, будь-яка роль
-
Зависит от работы и роли
-
Як ви думаєте, хто краще працює на роботі: інтроверт чи екстроверт?
-
якщо в офісі то вічно торохтить в коридорах з кимось
-
по-твоєму яких механік не вистачає?
-
то ти бумер просто) хоча я тебе розумію, мені б припʼять знов не схотілось би проходити, сюжет такий, не дуже навіть і запам’ятався.
-
А я думаю інтроверт, він менше з кимось спілкується і більше погружається в роботу
-
в большой конторе можно интровертить на изи
-
екстроверт
-
не менеджер
-
якщо це ролплей, нащо по два рожка АК47 витрачати щоб середнього монстра завалити....?
-
а екстравертів не дратують інтраверти? і навпаки: інтравертів дратують екстраверти?
23 Jan 2023, 01:02
597701/634928
4 minutes ago