Я деякі речі сама пропоную зробити. Моя мотивація була - воно мене просто бісило. Прийшла на проект, у них CI/CD пайплайн завжди фейлиться і всім до сраки. Все одно мерджать в мейн бранчу і релізять. Альо, так же можна і прод ізі поламати. Поки була на випробувальному і онбордилась, спитала менеджера, чи я можу піти то пофіксити поки онборджусь. Він такий ок, дав мені на то час, я все переписала, тепер працює. І хєр хто тепер змерджить бранчу з зафейленим пайплайном))) На початку цього року коли треба було встановити перфоманс цілі на рік. Я кажу, давайте auth flow перепишу, бо бісить капець у нас там купа багів. Менеджер погодив. Я написала епік, документацію, юзер сторіс, естімейти. І мені дали на то пару спринтів. В результаті переписала те спагетті шо було, перфоманс аппки покращився, кілька багів пофіксилось. Написала собі в селф-евалюейшн яка я молодець😁
Короче, мій повний в тому щоб прийти до менеджера не з критикою, що все погано, а з пропозицією "давайте я зроблю". І на це скоріше за все дадуть робочий час