(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
то ти бумер просто) хоча я тебе розумію, мені б припʼять знов не схотілось би проходити, сюжет такий, не дуже навіть і запам’ятався.
-
А я думаю інтроверт, він менше з кимось спілкується і більше погружається в роботу
-
в большой конторе можно интровертить на изи
-
екстроверт
-
не менеджер
-
якщо це ролплей, нащо по два рожка АК47 витрачати щоб середнього монстра завалити....?
-
а екстравертів не дратують інтраверти? і навпаки: інтравертів дратують екстраверти?
-
фанфіки пишуться і тд
-
всякі коміккони по сталкеру проходять
-
І я не скажу що я забиваю на роботу, завжди відповідально відношусь, але можу більше часу потратити щоб поговорити з колегами, випити каву ніж інтроверти
-
так завжди сталкер це ролплей був
-
не те щоб не вистачає, а як воно виглядає. Той же inventory management . Він якись перевантажений. Виглядає що гра не вирішала, вона шутер чи D&D rpg
-
Та от кучи переменных зависит на самом деле. Главное чтобы в коллектив вписался и всем было комфортно
-
Це дуже просто: breaking changes це мажорна версія features - мінорна bugfixes - патч 1.2.3 : major.minor.patch
-
Тут мені кажеться нема правильної відповіді, все дуже залежить від компанії, позиції і т.д. Я сам по собі більше до екстраверту, але в мене були коллеги інтроверти які дуже відповідально робили свою роботу
-
техническую часть сейчас помогают писать AI значит умение общаться теперь будет цениться больше
-
что для стартапа может быть плюсом
-
настільки ізольований що з тіммейтами не спілкується і не розмовляє перед імплементацією
-
Та всі під цими словами щось різне розуміють
-
монстри в зоні особливі😂
23 Jan 2023, 01:02
597714/636654
less than a minute ago