(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну так а кто будет то
-
щоб з фейр ентрі підключитись, треба йти до офіса з документами? чомус я навіть без фейрентрі не можу перевірити адресу для підключення, пошук поламаний
-
-
store.steampowered.com/app/29900/Dark_Sector/
-
Привіт, Шукаю Backend: FastAPI (Python), PostgreSQL, Firebase (real-time messaging) Cloud: Azure (containers, blob storage, CDN, load balancing) Key Expertise: Proven, recent experience with Stripe Connect and multi-party marketplace payment flows Microservices architecture, JWT authentication Пишіть в особисті хто шукає роботу та може ASAP стартувати.
-
Прикольну штуку читала сьогодні. Задала питаня чажпт чому так виходило що я явним чином НЕ брала на себе відповідальність (не казала “оце по цьому епіку я беру на себе всю відповідальність, чур всім відійти”) але якимось чином в результаті все одно виходило шо неявно “підрозумевається” що відповідальна ти Причини 1) Ти ініціював якісь дії або рішення ще в самому початку коли цей епік починався 2) Ти фігурував як Point Person - людина через яку йде комунікація 3) Ти активно залучався до того щоб епік був успішно завершений - допомагав відслідковувати прогрес, резолвити блокери Якщо пояснювати на пальцях то, якщо ви з друзями зібралися на шашлики, але ти - дуже активно брав участь в обговореннях місця чи мяса, пропонував варіанти ітп - а потім ще пінгав людей щоб вони не забули табуретки/ножі/досточки то ти неявним чином взяв на себе відповідальність, хоча тебе ж “головним по шашликам” не обирали всєнародним голосуванням
-
Да. При чем платят они
-
Не союзники, партнеры