(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Да. Заведомо слабая позиция как не крути
-
Жіночка каже треба мобілізувати всю країну. Вона ж не сказала всю Україну а просто країну. Тому я сприймаю її слова по своєму. Треба їй наваляти в твітері
-
скільки нас не мобілізуй, в рашці все одно більше поголів'я
-
Ти активно обговорював м'ясо - тобі і жарити😁
-
"8:48 AM · Jun 8, 2023"
-
Я это понимаю. Получается если ничего не изменится кардинально то в перспективе вопрос существования страны будет под вопросом.
-
Блять черговий популістичний нахрюк. Якже заїбали
-
Я думал тот кто обсуждает потом назначит того кто будет жарить
-
Ну явно ж людина знає, що каже, дорогу професіоналам)) Інакше це буде «чужими руками жар загрібати» - хтось жарить а хтось активно допомагає порадами😝
-
завтра все 10 млн двигаем на фронт и к НГ - перемога
-
саме так. в них територія і геологічних ресурсів більше разів в 10-20 а може і всі 50? а якщо ти колись небудь грав у стратєжку, то розумієш хто виграє в будь-якій ситуації.
-
ну только если все пойдем на фронт
-
Міністерство оборони: «Завдяки мужності та професіоналізму бійців, ситуація стабілізована, ворога зупинено» Обстановка в окопі: 55 річний дід, схожий на глибу землі с цигаркою в зубах, косить кулеметом підарів, які не дають йому поїсти щойно розігріту кашу та заварений чай з сухпайка
-
и шашлыки в мае?
-
вкратце - инициатива наказуема
-
Завжди варіант відкрити кордони і сказати Європі тепер їбіться самі.
-
Звісно Європа допомагає але повільно і мало. І дуже гарно купують нафту в кацапів
-
Можна буде норм в Польщу зерна пронести.
-
55 років - дід😄
-
В Європі якраз є країни що допомагають і не кажуть який Зеленський гарний підприємець іде до них забирає сотні тисяч мільярдів щомісяця
23 Jan 2023, 01:02
597841/642582
less than a minute ago