(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дякую велике
-
А можна запитати щодо реевалюєшн англійської, хтось чув колись про випадки, що ставили нижчий бал, ніж був на початку? І ще одне запитання, коли Ви вказували освіту, ви окремо вказували бакалавра і окремо магістра, чи все разом, як одну освіту 6 років?
-
в продолжение благодарности чату. мне нужно было срочно сделать Work Permit через LMIA, чтобы добрать баллы по мнению офицера. Делать онлайн запрос это очень долго. Есть вариант быстрее - флагпол. Это когда на границе, на въезде в страну сразу подаешься и тебе выдают. Можно в аэропорту или на наземной границе. В интернете пишут, что только в южном онтарио проходят, но офицер мне сказал на границе, что это можно делать на любой границе. и нету нужды ехать еще кудато. Мне бы это сэкономило пару дней, бо живу недалеко от границы.
-
Наче в рашці скрепи вже
-
А що за Provincial Nomination? Це ви з EOR йшли через якийсь Онтрарiйський стрiм?
-
Ходят слухи что флагпол без штатовский визы - так себе идея, потом могут визу не дать. Не знаю, страшилки или правда
-
в мене релоад займає десь...секунд 10, може 15=)
-
Доречі, всі артефакти які є (окрім мутованих) можна подивитись у інституті, там є виставка зі всіма артами
-
Ще є отака мапа, кому цікаво зазирнути у кожний куточок mapgenie.io/stalker-2-heart-of-chornobyl/maps/the-zone
-
Ще треба пошукати арти на макс вагу, я щось не пам'ятаю щоб такі були