(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Прикол згадала: я на першій роботі колись полила квіти на підвіконні через тиждень мене почали спрашувати «лєна а чого квіти не политі» ніби це я маю робити бо «ти ж в прошлий раз поливала» (взагалі то уборщиці респонсібіліті, я ХЗ чому вона провтикала)
-
Да, я ж говорю, это слухи только
-
Я загуглив значення скреп, трохи не те що я думав, але все одно підходить. Скрепи - носитель духовних скреп, основания. На реддіті в тому посту писали що місто через релігію проти радуги
-
Я гадки не маю про бус чи всі інші твої шизофантазіі які ти росписав перед цим. Сьогодні в Торонто вилітаючі в Німеччину заставляли показувати трансферні/зворотні квитки бо без цього не пускали на борт кондора. Який сенс брехати про це? При чому тут "боти"? Вони з тобою в одній кімнаті? Більше того зазвичай у людей є зворотні квитки або трансферні. Які не складно показать. Чи це думаєш що це якась велика схема найобу і методичка русні? 🤡
-
Так от так і кажи :) Кондор з Торонто не пускає в Німеччину без квитка в іншу каїну. Це читається трохи інакше ніж те як ти написав першим повідомленням, правда? І так, я зустрічав багато скаму про те що німці пакують українців в аеропортах, тому твій сарказм недоречний
-
Всем привет Кто-то знает, есть ли комиссия за перевод на другой счет или снятие с банкомата личных средств с кредитки в CIBC?
-
Печально😀