(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
це теж ок, з часом все стане на свої місця
-
Не всюди є норм ефт, в тому ж Сімпліі щоб залінкувати акк треба їм чек слати. В Танджерині також, якщо твоя провінція відрізняється від бренча банку. Так що іноді чек легше і швидше, ніж ефт. Ну і мій поінт був щодо твого коментаря про чеки, фізичні відділення зовсім не обов'язкові, щоб задепозитити або виписати чек🤷♂
-
думаю що дивлячись у якій ролі ти на проект приходиш і чого там нема того, що повинно бути з твоєї точки зору і що цінує той, хто ревʼю робить за зп підвищує просто сказати що очевидно що гарне для проекту (з твоєї точки зору) призведе до підвищення- ну не знаю..
-
хбокс в апдейти не вміє, ясно. Простіше все перекачати =(
-
але у мене небагато досвіду, тому не претендую на вірне розуміння) так, дискутую 🥸
-
ну ти ж не будеш казати «я лише зараз пропоную бо чорна пʼятниця» тож звісно будуть знати що Олена може/хоче/вміє чи вплине це на зп - хз чи потрібно це тобі зараз/надалі - то від тебе залежить
-
всмысле не делаешь без спроса?) mvp сделать когда есть время. менеджеры всегда будут тебе давать духотные задачи, тк у них бизнес в голове и KPI. А ты хочешь чтобы тебе дали интересную задачу. Сама им говори что хочешь делать. Наперед. И делай проекты с этим связанные. Исследования.