(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Шо там пу не обращался к украинцам сегодня?
-
Це історія про те що стратегічно держава програє захищаючи всі "незахищені" так як їх кількість збільшується, як наслідок найменша вразлива група - та яка працює стає найбільш вразливою. Економіка прямує до соціалізму, замість інвестицій в розвиток йде проїдання. Ті хто оплачує цей банкет зйобують з такої країни.
-
возможно он успеет узнать о всех проблемах за это время 🤭 и такой «ладно, я пошел»
-
Відмінять як неповноцінний. Без канадського досвіду не можна на жодну з програм. В мене один application завернули на якому вже були нараховані 600 балів від провінції тому що я видалив весь канадський досвід щоб типу не було зайвих питань, типу вже є 600 балів, нащо ті потенційні зайві питання по досвіду. Потім створював новий профайл і писав в OINP вибачався і просив щоб ще раз нарахували на новий profile
-
який звязок між "захищенностью" і "працевитостью"?)
-
Нууу, не знаю, не знаю
-
це в якій краіні таке?))
-
і шо, прям так і кажуть, не звільняємо бо ти підар??)))
-
Угадай страну по тексту. Дно конечно 😄
-
не памятаю щоб мене запитували за мій гендер коли в канаді звільняли 🙃
-
ну через 6 тижнів вже десь літо настане))
-
Апдейт: не купив я зимні шини :) приїхав в день і час апойнтменту, мене знайшли в системі, я віддав ключі і пішов гуляти. Через 30 хвилин дзвінок: «ой, а виявляється шини не приїхали, будуть через 6 тижнів» 🫠 Тобто не можливо було про це сказати за день до апоінтменту, не можливо було перевірити чи є шини перед тим як брати в мене машину. Магазин Kal Tire, поставив їм 1 на гугл мапс і замовив шини в Костко.