(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
укрбіткоінклаб 😬
-
Де записуватися?
-
в мене знайома купила курс по крипті у цієй блогерши www.instagram.com/olena.nabatova?igsh=MXVmZGQ5MGc3dzR1dw==. і в неї норм дохід виходить, правда в цьому році крипта росте - там можна було і без всяких курсів заробити, але якщо ти був нулячий і вже зробив майже +100% в рік, це начебто крутий результат
-
Кожен сам вирішує хто лох, а хто ні. Інакше найуспішнішими були люди, що виграли в лотерею, а вони як правило зовсім не є такими 😉 Там поряд в срачівні була розмова про розум і гроші, можеш почитати, щоб тут не повторюватись
-
Видимо и правда хорошие курсы
-
Але коли бачиш якими сумами та блогерша ворочає то лохи тут ми 😆 і взагалі всі хто ще на роботу ходить
-
не солана, хм. зараз перевірю
-
Где он сейчас
-
ааа, луна можливо.
-
У нас у дворі був хлопець син алкашки (тобто батьки ним не займалися, вони бухали в основному) але умний шо капець. В нього просто голова варила з 1.5 швидкістю
-
да )
-
Є ще така тема як арбітраж трафіку, то там теж гарні доходи і обороти виходять, якщо крутити на гемблінг чи подібні теми.
-
Розумним чи освіченим? Я думала розум це IQ. Можна мати високе IQ але низкий рівень освіти. Бо IQ здебільшого вроджена характеристика
-
Норм, дякую що поділилася курсом. А є коротка вижимка? Насправді, я колись дивився кріпто блогера з 100к фоловерів і його аналізом, який топив сильно за солану, а потім вона пішла в 0. Після цього перестав дивитися
-
В основному ж щоб високо пробитися і отримувати великі гроші треба розум + софт скілс + звязки + самовпевненість. У когось хуже розум але круче софт скілз, тобто різні люди на різному виїжжають
-
Та яка різниця, хоч аналкоїн, зміст не змінюється 😉
-
ок, зараз виправлю
-
Солана +1000% дала за останній пару років))
-
Він помер (здається від менінгіту) бо ця алкашка за ним не додивилася
-
норм тєма за $ купляти досвід людей
23 Jan 2023, 01:02
599067/635304
3 minutes ago