(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Оце я розумію демократично, не оця ваша корупція в Україні 🤌
-
А Ахметов розумніший за нього, правильно? Голова Хмельницької МСЕК розумніша за більшість населення України, можна її міністром освіти зробити 👍
-
Та норм якість, я зберіг 😁
-
дякую за підказку
-
я думав воно в фіговій якості
-
Це твій пет проект чи NDA вам дозволяє шерити таку інфу? 😳
-
норм, дякую
-
Коротка вижимка така: для абсолютно нулячих людей та блогер розказала спочатку шо таке крипта, бінанс, як туди заводити гроші. Потім стратегію вона рекомендує просту: розбити всю суму яку хочеш інвестувати на частини, і купувати щотижня на одну і ту ж суму здається чотири основних монети (біткоін і ще три я зараз не вспомню). І оце вони отак по стратегії з минулої осені купували і на даний момент вийшло майже х2 (+100%) і як вони кажуть буде ще ріст. Але буде й падіння, головне до нього продати. Там не просто «подивився лекціі і йди сам торгуй» а як я зрозуміла у них ще чат і вони там постійно обсуждають «шо робим далі» чи «шо купуєм на цьому тижні»
-
це робоче, але мій петпрожект можна сказати
-
закінчив здається, як мінімум цю версію
-
Split Але ще був чудоооовий фільм під назвою Identity
-
насправді, коли все росте, то все гарно. цікаво, як давно її курс існує
-
все ок, він корисний бо робить за тебе аналіз ринку та компаній і чим вони займаються і абстрактний "ти" економиш свій час на пошук інфи
-
в нього вже 500к фоловерів
-
дякую, бо я забув
-
а що з ним тепер?
-
Начебто вона (ця автор) маякне їм коли все зливати. Я ХЗ, я ж це просто чула це з третіх рук, я ж не в тому чаті чи курсі
-
да )
-
evans?
-
Наскільки я бачу по датам сторісов в закріплених - з літа 2022. Вона була заміжня за якимось інвестором і вони працювали разом, але він пішов в ЗСУ і там загинув.
23 Jan 2023, 01:02
599091/635306
4 minutes ago