(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну це ти знаєш, що це відома стратегія і взагалі знаєш щось про інвестиції. Тому для тебе це фігня і інфоциганство. Мене поражає, що людина, яка рік тому взагалі не шарила в інвестиціях, зробила х2. Тобто блогер класно вгадала нішу: брати людей, які зовсім нулячі, і вчити інвестувати. Навіть якщо вона вийде в нуль чи мінус - я бачу що людина за рік прокачалася від 0 знань до реальних дій. Про ризики вона знає, тобто це процес навчання.
-
на таком рынке сложно не делать деньги, ну
-
Дивись: для мене інфоциганщина це курси по паттернам ООП. Я така типу «шо?? за це гроші беруть? по-перше це відомо, понятно, і по ним купа інфи в інтернеті, візьми книжку GoF та почитай» Але я бачила що нулячим людям які тільки вкотилися в айті реально допомагає той факт що є жива людина яка їм це розкаже, розжує ще й відповість на запитання. Тобто що для мене інфоциганщина, для когось хороший і зручний спосіб отримати інфу
-
В чому принципова різниця яку суму владати?
-
А в целом вендор норм? Ну типа замыкать бизнес на какое-то стороннее решение которое нужно постоянно оплачивать
-
или самостоятельно все эти тулзы писать - хз будет ли это дешевле и надежнее того же амазона
-
мне кажется щас без вендорлока в клауде вряд-ли получится
-
Ну вот есть он прем с установленными лимбами, бд и всякое такое. Берут и мигрируют это все в клауд. Для чего
-
Я вообще упустил наверное сам изюм - а зачем в клауд переезжать?
-
ЕЕЕЕРІКА