(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Може й так
-
Уууу… 4 роки ROI на топових GPU. Давно я цім не цікавився hashrate.no/gpus
-
Взяв відпустку на ці дні про всяк випадок
-
На 1 фронтовика 10 тиловиків, а тепер рахуй
-
Тому що ascending це [1, 2, 3, 4, 5], а non-descending це [1, 2, 2, 4, 5]. Ця маленька деталь може бути дуже важливою.
-
Але фашист Трамп )
-
Не бійся, я навчу тебе не боятися!
-
В сенсі? А що таке ордер?
-
О, бачиш, ти просто не бачиш суті. Перший варіант: кожне наступне число має бути більше попереднього, там не може бути дублів. другий варіант: наступне число має бути не менше попереднього.
-
Грінки всім індусам
-
Усім доброго дня. Мене звати Олександр. Я iOS та visionOS Developer, з 2 роками досвіду, 10 місяці з яких Канадсько. Маю досвід роботи з visionPro, збудував для компанії додаток з нуля , починаючи від дизайну до публікації в AppStore, додаток був продемонстрированный представникам Apple в Канаді. Ще зробив свій, особистий додаток який теж в AppStore. Для розробки цих додатків використовував архітектуру TCA. В данный час проживаю в Монреалі та в пошуках роботи. Готовий до релокації. Дякую.
-
а куда делась вторая двойка в первом примере и тройка во втором?
-
Всім привіт. Моя компанія наймає різноманітних IT фахівців. Тут є careers.cognizant.com/global-en/ зписок відкритих позицій.
-
де ж тут order?
-
Ну як блін з публічних реєстрів можна несанкціоновано використовувати інфу, яка вона в сраку тоді публічна? Чи жопа є, а слова нема(с)?
-
Вам не подобалось розкриття великих корупціонних скандалів? Тоді ні, все тіп-топ.
-
а якщо дадуть відсортувати ascending з дублями, що ти зробиш? "ага, не підловите, це неможливо відсортувати, бо є повторення!!!"? :)
-
І ні, не можна зробити сортування за першим варіантом другого масиву, бо там є дублі.
-
Супер! Ось і різниця. Я про те, що якщо використовують поняття non-descending, то це не тому що не знають слова ascending, а тому, що хотять цим щось сказати.
-
втручання
23 Jan 2023, 01:02
599334/641971
3 minutes ago