(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У нас такі, дуже зручні і футляри для мандрівок у них гарні
-
там не схибишся) Зараз все роблять для дурачків. Якщо одне в одне не лізе - зачить не так ставиш) А якщо легко одне в одного поставилось - значить правильно 🤣🤣🤣
-
Та я знаю як треба. А от коли свій проц клав він зверху ніяк не закривався кришкою. Я там трохи вспітнів. Довелося силу прикладати
-
треба обережно покласти зверху на сокет! Якщо само не влізло - значить не та сторона 🤣
-
Особливо класно проци на ам4 матір ставити. Один невірний рух і мінус піни 😘
-
by the way, дивлюсь що коїться на амазоні, типу чорна п'ятниця була та ось кібер понеділок.. гпу яку я купив за 1300 зараз 1600-2000 коштує. Це вони поганому у нас навчилися, чи коли все розгрібають - то гилять ціни х2?
-
Ага. Я ще потім кулер на нього тулив з такою стрьомною петлею, теж довелося гарненько тиснути, щоб натягнути. Думав глисти процу 😢
-
Ні консольку ще не купив. Треба зразу tv на хату брати(останній раз купував війна почалась - ну його) настолки поки краще
-
Залишилось ще з андроїда спригнути - але то вже десь так на 18 айфон. На диво живучий попався
-
це страшне) Я колись так у далеких 2000 надколов пентіума на роботі. Нічо, зібрав потім акуратно так він і працював собі далі 🤣
-
А граєш мабуть на консолі? Там і колір обирати не доводиться 😁
-
Та я якось пішов в ті яблуко девайси і лінивий став. Найбільший вибір який треба зробити це колір, а далі вже скільки гаманець дозволяє
-
Зараз ще хендхелди популярні стають, якщо тв нема, то норм варік мабуть
-
Та я ще минулого року чекав на БФ і потім на новий і врешті нічого не купив 😔 Бо дивився ціни на партпікері і нічого путнього не було. Ссд взяв хіба що, і то там знижка до 10 каксів була врешті-решт
-
Ну я так тиснув, що матір до кришки корпуса прогиналася 😁
-
та кулер то не страшно, там паста, та і площина притиску велика, так що не страшно)
-
Тут наче ліцензія потрібна, якщо він більш-менш нормального розміру
-
Та нє немабучу суттєвої різниці з телефоном, думаю дрон взяти
-
Так, планую наступного року собі зробити. Ще прям в деталі всього навчання не вникав
-
Якщо більше 250 г
23 Jan 2023, 01:02
599420/634700
19 minutes ago