(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Залишилось ще з андроїда спригнути - але то вже десь так на 18 айфон. На диво живучий попався
-
це страшне) Я колись так у далеких 2000 надколов пентіума на роботі. Нічо, зібрав потім акуратно так він і працював собі далі 🤣
-
А граєш мабуть на консолі? Там і колір обирати не доводиться 😁
-
Та я якось пішов в ті яблуко девайси і лінивий став. Найбільший вибір який треба зробити це колір, а далі вже скільки гаманець дозволяє
-
Зараз ще хендхелди популярні стають, якщо тв нема, то норм варік мабуть
-
Та я ще минулого року чекав на БФ і потім на новий і врешті нічого не купив 😔 Бо дивився ціни на партпікері і нічого путнього не було. Ссд взяв хіба що, і то там знижка до 10 каксів була врешті-решт
-
Ну я так тиснув, що матір до кришки корпуса прогиналася 😁
-
та кулер то не страшно, там паста, та і площина притиску велика, так що не страшно)
-
Тут наче ліцензія потрібна, якщо він більш-менш нормального розміру
-
Та нє немабучу суттєвої різниці з телефоном, думаю дрон взяти
-
Так, планую наступного року собі зробити. Ще прям в деталі всього навчання не вникав
-
Якщо більше 250 г
-
От саме його і юзаю щоб подивитись статистику цін
-
и потом непонятно сколько ждать пока «отрастет», ведь может быть и 3-10 лет
-
Можна ще ca.camelcamelcamel.com/ юзати
-
Там треба дивитися що саме. Дещо дорожче стало, що я місяць тому купила, а дещо вдалося знайти по найнижчій ціні ever
-
Я про lump sum. Яка принципова різниця в сумі коштів, якщо не щомісячна інвестиція із зарплати, а сума за рік?
-
От наприклад: ca.camelcamelcamel.com/product/B079K9B4XV
-
по поводу коррупции, она точно есть - как не однократно слышал, просто не тех масштабов как то говорил своему тренеру в зале-канадцу, что вот «еще нужно ПР получить, и не так оно всё просто» в один из таких разговоров он сказал, что знает что ребята в зале таким промышляют хз какие там схемы, китайцы его развернули и сказали что только для своих делают
-
Так lump sum це просто протилежність dollar average. Абсолютні цифри не мають значення, справа в принципі - або купити одразу на всю суму, або потрошку купувати постійно🤷♂
23 Jan 2023, 01:02
599428/634634
4 minutes ago