(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
и потом непонятно сколько ждать пока «отрастет», ведь может быть и 3-10 лет
-
Я про lump sum. Яка принципова різниця в сумі коштів, якщо не щомісячна інвестиція із зарплати, а сума за рік?
-
по поводу коррупции, она точно есть - как не однократно слышал, просто не тех масштабов как то говорил своему тренеру в зале-канадцу, что вот «еще нужно ПР получить, и не так оно всё просто» в один из таких разговоров он сказал, что знает что ребята в зале таким промышляют хз какие там схемы, китайцы его развернули и сказали что только для своих делают
-
Допустимо одна людина може відкласти 1к інша, а інша - 100к. Чому стратегії цих людей повинні відрізнятися?
-
принципиальная разница в уменьшении ошибки на количестве закупок, то есть усреднение цены когда lump sum, то можно закупиться на самом пике (но мы же не такие 😁), а можно на самом дне (чего всем хочется)- как умные люди говорят «не пытайтесь time the market» поэтому подход DCA и приобрел такую популярность
-
и желательно иметь/быть инсайдером)
-
Мені здається що з одного боку 1% це не страшно, з іншого боку я не дуже розумію як може людина з за кордону засуджувати людей які живуть вдома, нікуди не виходять, стресують через обстріли і війну. Так, ви можете сказати щось типу що це їх вибір сидіти вдома і що вони не патріоти і т.і. але ж ніхто з тих хто знаходиться за кордоном теж не в армії. То яке моральне право ви маєте сміятися з них і засуджувати їх словами що вони ниють? Я впевнений що великий відсоток з них залюбки б помінялися життєвими обставинами з тими хто за кордоном платить вищі податки але не має ТЦК і ризику удару будь якими ракетами в тому числі ядерними.
-
Люди, терміново потрібна допомога Операція Вже Призначена на 05.12.2024р. Мій син він 35 ОМБрМП. ЗАЛИШИЛОСЯ ЗІБРАТИ ЩЕ 65000 грн ВСІМ ДЯКУЮ ХТО ДОЛУЧИВСЯ Хлопець після поранень, переніс 10 операцій за півроку. Зараз Терміново Потрібна операція на серці.В нього є дружина та донька. Продано вже все, що можна було продати, кредити і борги, бо лікування довге і дороге. Ситуація Критична Дуже прошу максимально всіх долучитись: поширюйте, будь ласка! 4134180111057080 [email protected] Хто може Донатом - дякую Хто не може - РЕПОСТІТЬ всюди, це теж допомога Не хочу викладати фото, в якому він стані зараз. Моя дитина віддала своє здоров'я за нас але зараз йому потрібна ваша допомога. Допоможіть йому вижити!
-
Ти забув ще додати тут про зелену владу, 73%, бусифікацію, корупцію, "справжні" податки включно з пдв та інше стандартне булщіт бінго для таких кейсів. Я навіть здивований, що ти одразу вирішив перестрибнути на крок з особистостями 😁 Але якби ти іноді читав доу, то знав би, що як мінімум половину тамошніх зрадолюбів і порохоботів вже давно сидить в Кракові та інших теплих місцях. А по факту закидів до мене: можу сказати, що той факт, що вони знаходяться в потенційній небезпеці в Україні ніяким чином не впливає на жалюгідність їхнього ниття при збільшенні військового податку на таку незначну цифру. Податок збільшується для усіх, а тут ниють люди, які отримують зп набагато більше середніх по Україні. Це як мінімум смішно, а скоріше це бридко. Не дарме українська сироварня має італійський варіант😘
-
Не було ніякого кроку з особистостями, я вашу думку «почув»