(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
вже рази 3 натикався на аномалію застрягання в камишах (тепер збергіаюсь перед кожним переходом болота) і 1 раз аномалія статичного стільця за який я застрибнув і застряг
-
Цікаво які ж рішення будуть задля імплементації цілей. Бусифікація за кордоном, потім в літак і «дааааамоооооой!!!!»?)
-
Чи засвоєні діалоги, коли озвучка два рази підряд грає. Че коли зброя сама міняється без причини. Одні аномалії.
-
Аномалію інтерфейсу не зустрічав? Коли ставиш на ескейп, потім повертаєшся - а в тебе юай пропав, ні компасу ні хп:)
-
тим, хто за кордоном - ні. ось і стимул вже є
-
тисячу дадуть
-
Сьогодні воркшоп Testing Business Ideas з Tristan Ham 6:30 PM - 8:30 PM в Edmonton Unlimited - 10107 Jasper Ave! Реєстрація тут: edmontonunlimited.com/events/testing-business-ideas-2/ Tristan Ham: www.linkedin.com/in/tristan-ham-27b37168/
-
А як вам таке?
-
Всім привіт. В моїй компанії буде відкриватись нова посада senior .Net developer. Коли точно ще не знаю. Домен хелскере, аналізи, лабораторія, ветеренарія. Стек .net, sql, azure, js. Майже фулстек. Графік гібрид. Офіс Міссіссага Онтаріо. Якщо цікаво закидуйте лінкід або св [email protected] Пс. Потрібна відповідальна людина за яку не буду червоніти
-
Ты можешь им в линкедине кстати написать
-
П - послідовність
-
А я имел 😄
-
Я не мав тебе на увазі
-
Но я уже уехал, то проблема других микол
-
Тут