(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
навіть більше, бо хбокс не оновив тайм вчора))
-
Все ще у світі своїх фантазій? Виходь
-
моя диванна по всьому: - Україна: договорняка не буде в цьому десятилітті - Грузія: не вийде, протести ні до чого не призведуть, розсосеться або буде задавлений - півн. корея не буде рипатись на південну (поки що)
-
І тобі сподобалась її манера спілкування
-
Чекай, рано🙂 може статися девольвація моєї улюбленої гіфки
-
Треба якось договоритися тут доречі на цю тему, бо це начебто було пряме значення «боти з кол центрів», а тепер бачу юзають у сенсі «прихильники Порошенка», так само як «зелебобіки»
-
так а я чого 77 годин грав то, більше половини я бігав)) десь 80% часу - підготовка до фінальних квестів 🥵
-
У нас на цьому тільки початок був
-
ну от у мене всі зелені в Заліссі а на звалищі білі - але ціни одинакові. Я от і подумав що на заліссі бомжі одні
-
люди бачили як діє рос армія, це означатиме геноцид
-
Приєднуюсь до бажання помилятись)) Мені хочеться вірити, що буде принаймні пауза
-
нет людского ресурса на что-то другое
-
ну тогда капитуляция и принития всех условий русни в переспективне 10-20 месяцев
-
так, ніхто не знає чи до 30го, але ще дофіга років (хочу помилятись)
-
Та відчепись вже
-
Не дадут союзники партнеры
-
Бісишся?😝 а почалося з простого уточнення, що ти мала на увазі)) Давай ще останній штрих, допоможу з граматикою: «звісно» пишеться без «т».
-
мені теж хочеться сподіватись на краще, але імхо нічого не вийде у Трампа, в нього недостатньо важелів впливу
-
будем до последнего стоять?
-
Я теж можу доктлупатись до слів, ржуть коні
23 Jan 2023, 01:02
599684/639776
15 minutes ago