(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вся історія рашки це набіг, пауза, набіг. Безкінечно вони теж не можуть воювати
-
мені хотілось би вірити в це, але не віриться, дай бог
-
Так, вони його зроблять, але до інавгурації не встигнуть на Запоріжжя
-
може й будемо 🤷♂️
-
бля я заїбався так на дикому острові, провідник не хотів навіть говорити поки я не повиконував завдання і хабар нікому було скидати
-
Я не вважаю, що в них все добре, вони старанно балансують
-
просто я считаю что русня наоборот делает последний рывок, и по максимуму выбивает себе позицию под переговоры
-
З іншого боку, читаєш як всі розігналися на оборонку фігарити, так вже й думаєш - а якщо далі
-
ну если принимать позицию "У русни все хорошо и они могут еще долго воевать, зачем им договариваться" - то через год мы будем уже с полуразрушенным и полуокруженным запорожьем
-
в мене червоні науковці були, ото вони ціни гилили) А зелені провідники навіть грошей не беруть за те що проведуть
-
Що там ще вони закидали
-
Давайте конкретніше, Запоріжжя віддадуть? Я думаю - ні.
-
чтобы страна не пала начнется обратная эмиграция из канады и запись в зсу?
-
Доречі, кап ваги 140 кг, більше нізя зробити
-
на арморі треба гроші, а потім блюпрінти. А тут йобнув безкінечні 50 грамів і бігаєш) і + 40 кг
-
і грейдиш контейнери в арморі
-
Я поясню поінт. Людина на роботі, у неї задача нівелювати, переводити у срачі або просто тушити влучні ідеї, на або ті які проходять по «тємнікам». Я не вірю що там хтось не розумний, вибірковість відповідей вказує на певний задум, конкретну логіку.
-
Від радіації від артефактів що по суті юзлес як тільки ти знаходиш звичайний камінь
-
там не про мнение, а про то что экономика может влететь в стену с мигрантами проблемы если экономика гражданская встанет или случится ипотечный кризис - то пойдут проблемы с бюджетом, а им половину бюджета доноры не дадут
-
бо Скіф весь час випимши 🤣
23 Jan 2023, 01:02
599714/637895
about 2 hours ago