Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 372.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    G-2
    wrote on last edited by
    5 років забагато. Бандеровізація повинна проходити за рік максимум
    1 Reply Last reply
    0
  • t746698623T Offline
    t746698623T Offline
    Dmytro Sych
    wrote on last edited by
    Можно уточнення по слову нормально. Знаю, що скажу загально, але вакансій мало, конкуренції дофіга, особливо враховуючи індусів. Чи вдалося вам знайти роботу і скільки це зайняло по часу?
    1 Reply Last reply
    0
  • t335448128T Offline
    t335448128T Offline
    Duck
    wrote on last edited by
    Сумно, що ця анімована дупа розповідає ці оху*ніі історії не в черзі за склоомивачем десь під рязанню, а у радбезі ООН, де не тільки не женуть її ссаними ганчірками геть, а ще і обмазуюються разом з ним 😔
    1 Reply Last reply
    0
  • t405219064T Offline
    t405219064T Offline
    Не Бэд Трип
    wrote on last edited by
    Приватбанк «поділив прикрість» і пригрозив мені судом за те, що я прочитав їхній договір 🤦‍♂️
    1 Reply Last reply
    0
  • t405219064T Offline
    t405219064T Offline
    Не Бэд Трип
    wrote on last edited by
    Якщо ви відкрили картку «Національний кешбек» в Приваті то вам не завадить дізнатися на що ви погодилися Ось цей договір повністю Покажіть це знайомим Ще не запізно це виправити – інші банки таке не роблять
    1 Reply Last reply
    0
  • t335448128T Offline
    t335448128T Offline
    Duck
    wrote on last edited by
    А мені як раз Пумб свою рефералочку пропонує пропіарити, мабуть бачили мій Гугл док😁 На жаль там бонус тільки за 1 людину дають, тому ріденько
    1 Reply Last reply
    0
  • t381141567T Offline
    t381141567T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Даже если б не русня,какое-то тупое видео . Кто вообще такой треш контент потребляет? Хотя,в тиктоке хомяки и не такое едят ((
    1 Reply Last reply
    0
  • t335448128T Offline
    t335448128T Offline
    Duck
    wrote on last edited by
    Хз, хто в цих тіктоках сидить і таку мурню дивиться. От що правильна інста мені натомість рекомендує👍 www.instagram.com/reel/DDGIlIvuT3i/?igsh=MWh4aWgwYnQxNDB3dg==
    1 Reply Last reply
    0
  • t335448128T Offline
    t335448128T Offline
    Duck
    wrote on last edited by
    В Финляндии сняли с продажи пиво с обнаженным Путиным В городе Эспоо появилось и практически тут же исчезло с полок украинское пиво Putin Huilo. На этикетке напитка был изображен обнаженный Владимир Путин. Об этом пишут эстонское издание Postimees и финская газета Helsingin Sanomat. Речь идет о продуктовом магазине K-Citymarket в торговом центре Iso Omena под Хельсинки. Около недели там продавалось пиво Putin Huilo, на этикетке которого изображен сидящий в одной шапке обнаженный Путин с «размытыми интимными частями тела». У него на коленях сидит Дмитрий Медведев. Рядом с Путиным стоит персонаж в костюме Чебурашки, который похож на бывшего президента Украины Виктора Януковича. В руках он держит табличку: «Я законный! Я жив!». Фото: Pavlo Palamarchuk / SOPA Images / Sipa USA / Reuters Подписаться | Поддержать | Предложить новость
    1 Reply Last reply
    0
  • t665864174T Offline
    t665864174T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Оновлений стандарт кібербезпеки від Національного інституту стандартів і технологій США (NIST) включає ключові зміни до політик паролів, які спрямовані на підвищення безпеки та зручності для користувачів.: 1. Пріоритет довжини пароля над складністю: Замість примусових правил щодо використання символів, великих літер і цифр, NIST рекомендує зосередитися на довгих паролях. Довші паролі забезпечують вищий рівень захисту, ніж надмірно складні, але короткі комбінації. 2. Скасування обов’язкової зміни пароля: Часті зміни паролів можуть призводити до використання слабких варіантів, оскільки користувачі схильні створювати лише незначні модифікації попередніх паролів. Зміна повинна відбуватися лише за наявності підозри на компрометацію. 3. Перевірка паролів на предмет компрометації: Організації повинні перевіряти нові паролі в базах даних зламаних паролів, щоб уникнути повторного використання скомпрометованих або легких для злому варіантів. 4. Дозвіл усіх символів ASCII та Unicode: Рекомендується дозволяти використання будь-яких друкованих символів, включаючи пробіли, щоб користувачі могли створювати більш унікальні та запам’ятовувані паролі. 5. Зручність для користувачів: NIST радить впроваджувати інструменти, наприклад, індикатори надійності пароля, щоб допомогти користувачам оцінити безпечність обраного пароля. 6. Безпечне зберігання паролів: Паролі мають зберігатися у хешованому вигляді з додаванням «солі» та з використанням сучасних алгоритмів для запобігання офлайн-атакам.
    1 Reply Last reply
    0
  • t335448128T Offline
    t335448128T Offline
    Duck
    wrote on last edited by
    Їбааать...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✙ M
    wrote on last edited by
    Згодна з приватом, сильно розумні всі пішли
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexander
    wrote on last edited by
    Якщо в мене макбук про 2017 з 256gb ssd і я бачу таке в disk utility - ссд вже тойво? Мак сьогодні просто зависнув, почавши показувати зелений екран, а при ребуті мигає папка зі знаком питання..
    1 Reply Last reply
    0
  • t1419420972T Offline
    t1419420972T Offline
    ᴍᴀʀᴢᴇᴅ
    wrote on last edited by
    оце ор
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan
    wrote on last edited by
    Жодної перемоги над "бусифікацією" в Україні зараз немає, — омбудсмен Лубінець
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pe ter
    wrote on last edited by
    В Україні завдяки зусиллям омбудсмена майже повністю викорінили випадки бусифікації», — представник Уповноваженого ВР з прав людини у Києві Микита Козиренко.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladimir
    wrote on last edited by
    Привіт! Порекомендуйте, будь-ласка, бухгалтера для self-employment, corporate для ІТ, бажано Онтаріо. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pe ter
    wrote on last edited by
    Я колись не вірив в таких порохоботів 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pe ter