(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Повно їх 😔
-
www.taxprocanada.ca/
-
Я брав консультацію колись в taxpro чи якось так - українка як на консультацію був задоволений
-
www.ddinstagram.com/reel/C__VY5yxAfG/?igsh=N2k0YTQyZWhvbHhk
-
але це симптом дохлого диску
-
Або тільки партішн
-
Так, диск здох
-
Буду думками прощатися зі всією втраченою інфою на ньому і пораджу всім робити бекапи..)
-
А коли намагаєшся переставити макОС то в списку розділів просто пусте місце, навіть вьюха не грузиться зі списком 🫥
-
Дякую, я теж почав шуршати по інету і все вказує на це.. основний розділ якщо розвернути View в Disk utility показує 3гб замість 256..
-
У кого є досвід запису на оформлення закордонного паспорту в Торонто чи Едмонтоні? Я вже декілька місяців чергую і ніколи нема місць.
-
Келлога недавно в студии спрашивали, что он думает об этом. Он порекомендовал Малофееву залезть обратно в свою коробочку и не пыхтеть
-
в їх фейсбук групі пошукайте повідомлення про слоти. Там є певний процес, коли вони з'являються, раз чи два рази на місяць
-
Сьогодні в черзі дізналися, що сорти вільно собі продаються, за 500кад. Як вони це роблять навіть з дією?
-
Отут почитайте
-
t.me/prcuaet/55035
-
Читала в іншій групі, що слоти з'являються в певний час по українському часу, але по канадському то ще попередня доба, тому слотів не видно. Тому радять перевести час на компі, щоб був український, і тоді ловити
-
таке собі, але якщо слот потрібен, то норм
-
Зрозуміло. Але через дію це не так просто має бути. Хоча якщо через ключ, то можна. Але шарити з кимось свій ел підпис, це таке собі.
-
софтово😀
23 Jan 2023, 01:02
600184/633871
about a minute ago