(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ты в каком городе в Гугл?
-
Цюрих.
-
Господі, а що ж ти тут забув? Чіпляйся когтями за той Цюріх!
-
Доречі, був я на одному інтервʼю як раз в Цюріху. Тоді контора оплатила поїздку до них в офіс, щоб я день провів в офісі працюючи в команді над реальною задачею. В принципі, інтервʼю, як воно має бути по всім параметрам. Але це було ще до ковіду і в стартап. Є мізерний відсоток компаній які можуть таке собі дозволити. Оферу походу не дали. Але досвід - огого.
-
Мав зухвалість почати свій бізнес, знаходячись в країні, в якій громадяни не-Євросоюзу не мають на це права. І вибір став: спробувати потрапити у лави українських біженців, забути про свій бізнес і терміново шукати роботу на місцеву компанію, або шукати майбутнє деінде.
-
Продано поважному пану
-
Так а Гугл в Цюріху не місцева компанія?
-
youtu.be/UsOLlhGA9zg?si=7zTEGJkjMz0A04pI
-
А навіщо з візою поспішати? Вона не залежить від програми CUAET. Коли буде експайритися, тоді і подасте. Хіба що вам постійно виїжджати з Канади і повертатися треба.
-
Але, скажіть мені, це схоже на риторику, ніби параша піде на перемовини?
-
Вибачаюсь за конячу голову ввечері
-
Хм, цікаво. Мені епл дав за такий 320 баксів (
-
це ж непогано, бо зазвичай епл меньше ніж ринкову вартість пропонує
-
Я за те, що б закінчилась війна, але ж бля, це по суті буде все теж саме що під час АТО і потім знову новий наступ
-
І це так буде? Невже реально, все до цього йде?
-
Так, бо перемовини будуть такого плану: що ви хочете отримати? Окей, забирайте все, але 4 роки почекайте з активними діями 😉
-
А що це «кнопка» на останній фотці нижче power?
-
ничего не делает. техническое отверстие 😁 у меня такой же
-
у меня темно синий с этой фигней сбоку
-
Цікаво, в меня був темно синій і без цого
23 Jan 2023, 01:02
600606/635702
2 minutes ago