(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
але і в західних краінах наскільки я зрозумів зп не особливо виросли в долларах (тобто втратили через інфляцію)
-
тут треба враховувати що в доллара була нехуйова інфляція
-
В таких країнах як Іспанія, Португалія, Франція, Італія особливо в північних частинах набагато складніше їздити ніж в Україні. Бо всі якісь єбануті, і в тебе можуть перелаштовуватись, і притискати, і на парковці побитись бамперами для них абсолютно нормально.
-
Ой бля, я мав на увазі південні.
-
Ну це якийсь нахрюк. Люди не будуть захищати свій дім бо Зеленський вкрав гроші. Це ж взагалі не має сенсу.При умові що буряти, чурки чи інша наволоч знову прийде вбивати і гвалтувати як це було на початку під Київ і люди просто здадуться бо погана влада - це делюзія. Люди, ті які воюють, вони ж воюють не за депутатів, не за корупцію і явно не за команду зєлі а за речі які реальні - кровна сім'я, дім, відчуття несправедливості.
-
Про маму це ж клюква очевидна. Блохєр дегенерат, 15 хвилин ниється що його маму заарештувало сбу через його ідеї з за кордону. Це смішно. Все інше у твоєму повідомленні можливо і правда, але саме цей факт він в цю копілку не влазить.
-
тут і нижче деталі t.me/uaitincanada/98200/651275
-
Та просто ідея що люди здадуться і будуть готові помирати ніяк не захищаючись бо погана влада, вкрала гроші, вона не вірна.
-
Не сильно знаюсь на темі переходу на інші валюти, що не так в цьому випадкуи
-
Та і інші тези в нього не менш смішні
-
Для контексту чого він дегєнерат, бо це людина яка хоче йти в президенти з одним із головних тезісів що Україні треба відмовитись від нац валюти і перейти на євро