(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну типу того
-
t.me/uaitincanada/98160/665849
-
Доречі, Кулеба вже в США) не до того, що він дегенерат, а до того, що може хтось переживав чи ТЦК не забере
-
боже наши ви цей крінж дивитесь
-
Якщо економіці німеччини наприклад більш вигідно тимчасово мати дешеву валюту відносно доллара, а україні навпаки, більш дорогу. То вгадай який курс прийме євро і кому від цього буде вигідніше. Економічні виклики у України і у Німеччини абсолютно різні. Інший приклад, що німеччині більш вигідно умовно менший грошовий обіг, а україні навпаки, краще "більш дешеві гроші" для потенційного відновлення і тд. І раніше брали в ЄС зону з одним умовним економічним станом. Щоб ти не міг взяти дешевий кредит в Україну і будувати бізнес в Німеччині. А що буває, коли німеччина має фокус на виробництво, і умовна греція чи португалія отримує безперешкодний доступ товарів на свої ринки, при цьому не маючи інструментів ні накласти мито ні адекватно провести грошову політику а просто проїдати легкі кредити від єс. Просто сидіти в стагнації і все. Адже загалом у ЄС все добре і похуй що у вас нема грошей :).
-
Думаешь, на удалёнке?😝🤔
-
Он вроде не выехал туда? Да и как он может выехать, он же военнообязанный
-
бубубу
-
Оце тобі нема чого робити, мені завжди лінь тобі казати коли ти щось по 2-3 разу постиш
-
от тому завжди приносиш дуже аутдейтед інфо :(
-
Я не листаю догори
-
ru.m.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%BE%D0%BB%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B9_%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%81_%D0%B2_%D0%93%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B8%D0%B8
-
чехи btw зробили висновки із словаків і передумали, але хотіли
-
Вечір оптимізму. Від «Куди їхати якщо ядерка» до «Ще не факт, що ми хочемо у ту вашу єврозону»😀
-
Угу, а Чехія чи Польща не зробили. В чому питання? Які вигоди? Я ж сказав я їх не бачу (для України).
-
перехід на євро хіба що має бути зумовлений гарантованою та потужною(с) підтримкою єврофондів, як то було у випадку із греками, але нюанс в тому що все це треба буде повернути
-
Ну типу інші країни, ті ж греція з твого прикладу зробили переход
-
После увольнения из Гарварда? Он занят, ему еще книгу писать)
-
Я їх не бачу
-
Угу
23 Jan 2023, 01:02
600721/637686
9 minutes ago