(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
писали, можливо не вчора, але рік-два тому, ставлю 100$
-
ось яскравий приклад в сша був з республіканцями і демократами
-
Тут таке і не писали
-
Найбільше подобається магазин більше оформлений в українську символіку, ніж там є українських продуктів. Магазин зветься - європейський Оформлений з купою укр прапорів, на касирах теж укр символіка Асортимент - 85% рузьнявий паралельний імпорт, 5% реальний товар з ЄС, 10% - український продукт
-
А може білоруси
-
ну согласись, что это выбор
-
Цілком можливо. Але хто його знає
-
Ясно блять
-
в Украине
-
Не знаю о таком. Где купить морских к пиву? Где купить разные крупы ребенку? Где есть квас? Где все это. Гдееееее? Пряники где. Зефир где
-
А може просто люди хто заснував виїхали ще в 90х.
-
сходу хз, что он значит (
-
Ну на вкус и цвет, лол. Мне нравится морские, тут аналогов пока не видел
-
ну вот, мы пришли к понятию не просто выбор, а выбор адекватного человека - это уже сложнее термин
-
Или возвращаться жить чтобы иметь доступ к тем продуктам? Это не выбор адекватного человека, если и таковой
-
в КВ є польський eurofood та український tasty deli 😊 хз шо там з "морськими" (wtf is that? ото гівно псевдорибне в пакетиках?), а от крупи, 5+ видів квасу, олія Чумак, поляна квасова, і все таке інше - є
-
Типа поехать в Канаду чтобы ездить за пряниками в Украину?
-
Я бачив якось відосик же чувак ходив по брайтон біч і питав людей звідки вони і що думають про війну. Був дід з Москви - який просто базував І був дід з Києва який казав Києві руский город і Путін маладєц І жінка теж з України - ета вона політіков і всєй правди ми нє знаєм. Але навіть прапорця на магазині в вікні не видно тому обійду
-
я з цікавості зайшов запитати. в 1972 одесити, але потім цей магаз купили вже інші, які теж тікали від війни в 1996.
-
А у нас от такий відкрився нещодавно. Інтерʼєр і товари - все українське. Навіть бички сушені є 🫃 maps.app.goo.gl/jyhZRfHt4Tv8QzMj7
23 Jan 2023, 01:02
601211/634632
5 minutes ago