(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
і що? я нічого поганого не казав про донбас 🤷♂️всюди є нормальні люди. Я прокоментував пост Миколи, який писав, що йому він готовий купувати життєвонеобхідні продукти з наведеного тут списку t.me/uaitincanada/98160/666946 будь-де, адже вибору нема. Я думав, що це тролінг, бо нормальна людина ж не могла такого очевидно написати. А виявилося там справді все дуже погано.
-
Чого неможна?
-
Ти знаєш, що херню сказав, і ховаєшся зараз за визначеннями😀Якщо тобі легше, це культурна стигматизація або ксенофобія у внутрішньодержавному контексті, друга спроба поділення українцев на сорти за один вечір🤷🏼♀️
-
Та хз, гречка і зефірки то святе, квас трохи рідше. Тараньку теж любив але тільки ту яку сам робив 🥰, шкода тут неможна - я б навіть на рибалку почав ходити тоді 😁
-
Володя, а з якого сорту гівна ти?
-
Зневажливе ставлення до навколишніх це саме те з чого почалось зомбування русні. А потім і свастика піде.
-
яким чином я його дискримінував зможеш пояснити? Я не казав, що сортів 2 чи 4, це ти придумала. Я ж кажу, що їх набагато більше: драмнбасівці, западенці, кияни, порохоботи, зелебобіки, вата, вишивата, тепешки, школота, звичайні довбойоби і тд. Яким чином розділення мною усіх на сорти є дискримінацією? от якби я комусь з них відмовив у чомусь абощо, тоді так 😉
-
Ну ти і до батьків звертаєшся, "слиш ти, батько"? Типу яка різниця, все одно нічого ж поганого
-
На балконі / гаражі
-
Та хз де її сушити. Треба знімати якісь апартаменти що навколо індуси воє каррі готували 😁
-
Та все можна, тільки ліцензію купити за гроші та і все
-
у нас вільне спілкування в срачівні, кожен може сам визначити і сорт і його градацію 🧐
-
А сорт який? 😁
-
А я не писав про лайно взагалі, це ти просто про себе одразу подумав 😀
-
не зрозумів питання та аналогію. Треба пояснення. Я до ноунеймів з тг чату, друзів, батьків і тд по-різному звертаюсь, хіба це не очевидно?
-
А тпшка це теж культурна стигматизація або ксенофобія у внутрішньодержавному контексті?
-
Как бы не печально было это говорить, но в канаде тебе с текущим статусом ничего не светит Джунов не берут На стажировки берут но только если ты из Онтарио университета Даже сеньорам сейчас несладко
-
А я бачу ти дуже борзий як для людини котра має посилання на свої реальні імʼя та прізвище ;)
-
Аналогія в тому що ти даєш образливі назви і 'клікухі' і навіть не усвідомлюєш що розколюєш людей. Аналогія : ділення людей на ухилянтів і "правильних". Начебто таке собі, але з часом це створює ненависть і бар'єр. Це блін звичайна політтехнологія. Яку вже років 6 використовують, наліво і направо.
-
Я вже написала термін для поділення на сорти
23 Jan 2023, 01:02
601264/637014
about an hour ago