(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Фак,точно, ок бункерний
-
Ти ж не вперше тут всіляку хероту пишеш, я навіть тебе вирізняю серед усіляких ноунеймів і максів 😁
-
типу де я не відповів за слова?)
-
хз про що ти
-
ботоксний це трамп чи путін?)
-
я казав про білет в контексті що якщо великий патріотизм, то треба бути в україні, коли держава цього потребує
-
Ботоксний просто обісрався. І це продовжиться й далі. Головне щоб Україна вижила до того часу.
-
до цього t.me/uaitincanada/98160/667053
-
Обсудили вже?
-
Military Operations Command: The tyrant Bashar al-Assad has fled. We declare the city of Damascus free from the tyrant Bashar al-Assad.This is the moment that the displaced and prisoners have long awaited, the moment of returning home and the moment of freedom after decades of oppression and suffering. To the displaced all over the world, a free Syria awaits you
-
Пентагон уклав п’ятирічний контракт на постачання новітнього покоління персональних розвідувальних систем Black Hornet 4. Походу наші ССО дало класну оцінку цим дронам
-
ладно, забагато срача. Піду в карантин на пару місяців. 🧘♂️🤝 тримайте тут градус зради в нормі
-
Сіньор напевне
-
Ти не можеш прохендлити інпут файл? Лол
-
ну і помийка бля
-
Та це ж срач чатик сорти так сорти
-
ладно. піду видалю про сорти, бо стільки бугурту вже натекло. отак в чатик треба накидати, беріть приклад😇
-
Міряємось Літкодом
-
Нема часу, ми тут діломось по сортах і переходим на особистості. з асадом ще позавчора було все ясно. Русскіє своих не бросают
-
В Ростов поїхав?
23 Jan 2023, 01:02
Post 601415 of 618287
9 minutes ago