(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Выборы-выборы
-
І потім він такий, "а ну так, звичайно живі поки, я то думав вже 2025 закінчується"
-
🤡Війна закінчиться до 25 січня, — Арестович ㅤ Надіслати новину @realukraine_bot 👉ПІДПИСАТИСЯ
-
Я дуже вибачаюся якщо когось травмує ця пика, але хто як думає, з чого українські (вони ж ще українські?) канали почали репостити цього іксперда?
-
які є варіанти - заморозка і вибори (але тоді треба демобілізувати всіх і відкривати кордони?) - немає заморозки і немає виборів - це найбільш вірогідний на мою думку - немає заморозки і є вибори (згоден що складно але якщо дуже треба то проведуть)
-
можна поспекулювати які будуть кандидати в президенти: - Залужний - Єрмак - Порошенко? - Юля?
-
імхо, він вже все не вірю, що він домовився перевибратись
-
потім на нього повісили всі гріхи, і йому прийшлося знайти нових спонсорів
-
Вже був прогрів від якогось депутату сн що неможна от так взяти і відкрити кордони
-
так він же був радником ОП
-
Це ідея, як треба щось не купувати) бо він як той зворотній мідас, перетворює у гівно все до чого торкається
-
хехе, в фоні грало відео про 3д принтери на ютубі, в телеграмі це відео включилось без звуку, вийшло арестович розказує про 3д принтери, тепер вже я не так хочу 3д принтер )
-
Може ще якісь варіанти є
-
Єрмак норм перенесе
-
ага, в нас ще може бути як в Грузії
-
А чого їм не серйозно готуватись? Хуйло грошей зажме чи що?
-
Той що спікером був від слуг, не памʼятаю імʼя
-
Хмммм а якщо він справді набере 16% як вангують партнери, як жити тоді)) людина з тонкою душевною організацією не перенесе
-
Медвечук 2.0
-
Мені дуже дивну річ сказала подруга яка зараз крутиться в передвиборчій темі (маркетинг, кандидати), тому я просто перескажу у порядку пліток від аноніма - серйозно готується опзж🤦🏼♀️ навіть якщо вони готуються, мені складно повірити що хтось за них проголосує, але вона каже, що я недооцінюю шанси
23 Jan 2023, 01:02
601729/641182
22 minutes ago